Loading...
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Tv veya monitöre taktın mıMerhaba dostlar bugün sizin fikrinizi almak için ilk defa bir konu acıyorum.
Depremden bir kaç saat önce bilgisayarla oynuyordum ve tamamen kapatıp yatağın altına doğru itip uyumuştum depremde herhangi bir fiziksel hasar almadı fakat 2 gün sonra laptopuma eristigimde fark ettim ki ekran gelmiyor fakat geri kalan her şey çalışıyor gibi görünüyordu ve bilgisayar kendi kendine tekrar başlıyor belli bir süre sonra. İlk önce araştırmalarım sonucunda aynı ram arızası gibi görünüyordu denemelerim sonucu Ram arızası olmadığını anladım daha sonra servise gönderdiğim de bunun işlemci arızası veya anakart arızası olduğunu söylediler bununda maliyeti 7500-15000 TL arasında olacağını belirtiler daha sonra monster desteğe depremzede olduğumu belirtince verilen fiyat eğer işlemci ise 7500tl olan fiyatı 6900 indirebileceklerini soylediler şimdi ben Önlisans bilgisayar programcılığıdan ara dönemde mezun oldum ve çalışmıyorum depremden dolayıda şuanda antalyada bize sağlanan bir otelde kalıyoruz ise gireyim desem 15gun daha buradayız daha sonrasında nereye gideceğiz belli değil bu fiyatı ailememden de isteyemem sizce ne yapmalıyım başka bir tamir yöntemi var mıdır ?