Kasanızın hava akışı iyi değil sanırsam ki kart fazla ısınıyor, mesh bir kasa alırsanız ileride daha mantıklı olurGigabyte galiba yanlış cevap veriyorum kb bilgisayarla aram çok iyi değil
Isınma sorunu bu kartta ayarları düşürme ile çözülmez. Hız değerini ve voltajı düşürmek lazım.Gtx 1650 super oc
1 neden çözülmez merak ettim 2 kişi aynı şeyi dediIsınma sorunu bu kartta ayarları düşürme ile çözülmez. Hız değerini ve voltajı düşürmek lazım.
Çekirdek hızını ve voltaj değerini ufak ufak deneyerek değiştirin. Neden çözülmeyeceğine gelecek olursak elinizdeki kart GTA 5'i rahatlıkla oynayabilecek kapasitede olduğundan, ayar düşürmek ya da çıkartmak sıcaklık pek bir değişiklik sağlamaz. Ancak FPS'e katkı sağlayabilir.1 neden çözülmez merak ettim 2 kişi aynı şeyi dedi
2 hız değeri derken anlamadım
3 voltaj değerini ne yapmalıyım
Anladım çok teşekkürler raporladimÇekirdek hızını ve voltaj değerini ufak ufak deneyerek değiştirin. Neden çözülmeyeceğine gelecek olursak elinizdeki kart GTA 5'i rahatlıkla oynayabilecek kapasitede olduğundan, ayar düşürmek ya da çıkartmak sıcaklık pek bir değişiklik sağlamaz. Ancak FPS'e katkı sağlayabilir.
Raporlanacak yanlış bir durum görmüyorum?Anladım çok teşekkürler raporladim
Adnan saBugün bı konu açmıştım GTA 5 de grafikleri düşürdüm nedenini konuya gidip okuyabilirsiniz ama çok önemli değil düşürdük ten sonra ekran kartım felan derecesi 60 70 derecede geçiyor baya uzun kullanımda ama bu seferde ram e yüklenmeye başladı benim 8 GB Ramin var ama 8030 ram kullanıyor razer cortex kullandım Rami rahatlaması için etki ediyor ama 30 dk felan geri 7500 felan oluyor ne yapabilirim
Hocam voltaj düşürmek yerine 60fps sabitlesek daha mantıklı olmaz mı? Sonuç olarak kart %100 yüke girmeyecek ve ısınması azalacaktır. (Bilmediğimden soruyorum)Isınma sorunu bu kartta ayarları düşürme ile çözülmez. Hız değerini ve voltajı düşürmek lazım.
FPS'i sabitlemek temelinde yırtılmayı önlemek için var, denenebilir ama çok fark olacağını sanmıyorum.Hocam voltaj düşürmek yerine 60fps sabitlesek daha mantıklı olmaz mı? Sonuç olarak kart %100 yüke girmeyecek ve ısınması azalacaktır. (Bilmediğimden soruyorum)