Neler Yeni

Deri bilek destekli Klavye onerisi

ONEFİREE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Güreşçi
Bütçe
1000
Deri bilek desteği olan klavye onerebilirmisiniz Max 1000tl. Ogre RGB red switch almayı düşünüyorum 2.el başka onerileriniz varsa beklerim

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Samet Tekin
Ogre rainbow red switch kullanıyorum. Bilek desteği eli ağrıtmıyor rahat ama bileğimi koyduğum yer içine göçtü. En çok kullandığım a tuşu ve q tuşu arada basmıyor ve gerçekten sinirlendiriyor. Anlamadığım bir şekilde zaman geçtikçe q tuşu düzeldi ve a tuşuda nadiren basmamazlık yapıyor. Sende de olacağını kesin söyleyemem ama başka insanların şikayetlerinde de göz at. Klavye önerisi olarak ben de pek bilmiyorum ama hiç olmazsa ürünle alakalı yaşadıklarımı aktarmak istedim. Bu arada tuşların basmaması olayının çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Deri bilek desteği olan klavye onerebilirmisiniz Max 1000tl. Ogre RGB red switch almayı düşünüyorum 2.el başka onerileriniz varsa beklerim
Deri bileklik istemenizin spesifik bir nedeni var mı. Kendim xpg summoner kullanıyorum bilek desteği deri fakat alalı 1 yili geçti kenarı yirtildi ufak da olsa. Rahatlık anlamında güzel fakat zaman gectikce çabuk yipraniyor

ONEFİREE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Güreşçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deri bileklik istemenizin spesifik bir nedeni var mı. Kendim xpg summoner kullanıyorum bilek desteği deri fakat alalı 1 yili geçti kenarı yirtildi ufak da olsa. Rahatlık anlamında güzel fakat zaman gectikce çabuk yipraniyor
Dediğin gibi benim amacimda rahatlık şuanda kullandığım klavyenin bilek desteği plastik ve çok küçük onun için deri ariyorum

Top Bottom