Neler Yeni

Ders çalışasım gelmiyor canlı derslerden bir şey anlamıyorum

Venom35

80+ Bronze
yani başlıktada dediğim gibi canlı derslerden bir şey anlamıyorum okula giderken az çok tekrar yapardım en kötü otobüste bişeyler okurdum şimdi dersleri anlıyorum fakat hiç tekrar yapasım gelmiyor ve ders çalışamıyorum sizde de öyle mi ve kasımda sınavlarım başlıyor ve aşırı tedirginim

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
ödevleri de zorla yapıyorum ve şu sınavlar beni aşırı tedirgin ediyor ne olurdu şu sınavları yapmasalardı veya başka bir çözümü olsaydı
keşke, bize verdikleri ödevi görsen zaten ayrı şok geçirirsin :D

Venom35

80+ Bronze
9.sınıfım daha yeni geçmişim hem ödev hem sınav söve söve dilimde tüy bitti evde
onu bende yapıyorum zaten 9 da sinir matçı yüzünden az daha sınıfta kalıyordum 10 soru vardı işte gidiş yoluna fln da puan veriyodu ben 8 soru yapmıştım 5-6 tanesinden emindim sonra kontrol ettim işlemlerim doğru 21 almışım hoca yazımı okuyamamış diğer hocalar nasıl okudu acaba :/

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
onu bende yapıyorum zaten 9 da sinir matçı yüzünden az daha sınıfta kalıyordum 10 soru vardı işte gidiş yoluna fln da puan veriyodu ben 8 soru yapmıştım 5-6 tanesinden emindim sonra kontrol ettim işlemlerim doğru 21 almışım hoca yazımı okuyamamış diğer hocalar nasıl okudu acaba :/
Eğitime yoğun ilgisizlik var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,372
Üyeler
165,523
Son üye
yeque
Top Bottom