kendine ait kimsenin rahatsız etmeyeceği odan varsa ev yok diyorsan evde kardeşim var falan kütüphaneye gidersin duruma göre daha çok
Kütüphane daha iyidir, konfor ortamından uzaklaşırsın. Daha çok odaklanma şansın olur. Evde çalışırken aile üyelerinden birileri dikkatini dağıtabilir konsantrasyon un bozulursa tekrar odaklanamayabilirsin.
Ev çok güzel olmuyor senin dikkatini dağıtabilecek her şey yakınında oluyor. (Yiyecek, bilgisayar, telefon, kardeş, anne, baba)
Ev bence daha rahat oluyorsun.
Evde sessiz ortam oluyor, ancak; kendim odaklanamıyorum, kısa süredir ders çalışıyorum artık aynı masada çalışmak biraz sıktı gibi. Mutfağa gidiyorum, oturuyorum derken zaman geçip gidiyor…Covid döneminden önce kesinlikle kütüphane derdim. Nedeni: Odaklanman artıyor, sıkıldığında etrafına bakıp lan herkes çalışıyor ben de çalışayım diyorsun.
Şimdi eğer evde çalışabilecek ortam sağlanabiliyorsa ev derim, önce sağlık. Sağlanamıyorsa yine mecburen kütüphane.
Bence kütüphane evde rahatsın ve erteleyip duruyosun genelde ya da odaklanma sorunu yaşıyosun ve evde telefon çok engel oluyorSizce hangisi? Nedenleri ile birlikte yazabilir misiniz?
evde çalışıyorum çünkü zaten evden okula okuldan eve gidiyorum yani hafta içleri zaten 5 de kapanan kütüphaneye gitmem imkansız o yüzden hafta içleri evdeyim ama sınava çalışmam gerek ve kendimi toparlıyamıyorsam kütüphaneye gidebilirimSizce hangisi? Nedenleri ile birlikte yazabilir misiniz?