Neler Yeni

Ders çalışırken hangisini daha çok tercih ediyorsunuz? Ev mi kütüphane mi neden?

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sizce hangisi? Nedenleri ile birlikte yazabilir misiniz?

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
kendine ait kimsenin rahatsız etmeyeceği odan varsa ev yok diyorsan evde kardeşim var falan kütüphaneye gidersin duruma göre daha çok

OrkunJJ

80+ Silver
Kütüphane daha iyidir, konfor ortamından uzaklaşırsın. Daha çok odaklanma şansın olur. Evde çalışırken aile üyelerinden birileri dikkatini dağıtabilir konsantrasyon un bozulursa tekrar odaklanamayabilirsin.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ev çok güzel olmuyor senin dikkatini dağıtabilecek her şey yakınında oluyor. (Yiyecek, bilgisayar, telefon, kardeş, anne, baba)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Covid döneminden önce kesinlikle kütüphane derdim. Nedeni: Odaklanman artıyor, sıkıldığında etrafına bakıp lan herkes çalışıyor ben de çalışayım diyorsun.

Şimdi eğer evde çalışabilecek ortam sağlanabiliyorsa ev derim, önce sağlık. Sağlanamıyorsa yine mecburen kütüphane.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendine ait kimsenin rahatsız etmeyeceği odan varsa ev yok diyorsan evde kardeşim var falan kütüphaneye gidersin duruma göre daha çok
Kütüphane daha iyidir, konfor ortamından uzaklaşırsın. Daha çok odaklanma şansın olur. Evde çalışırken aile üyelerinden birileri dikkatini dağıtabilir konsantrasyon un bozulursa tekrar odaklanamayabilirsin.
Ev çok güzel olmuyor senin dikkatini dağıtabilecek her şey yakınında oluyor. (Yiyecek, bilgisayar, telefon, kardeş, anne, baba)
Ev bence daha rahat oluyorsun.
Covid döneminden önce kesinlikle kütüphane derdim. Nedeni: Odaklanman artıyor, sıkıldığında etrafına bakıp lan herkes çalışıyor ben de çalışayım diyorsun.

Şimdi eğer evde çalışabilecek ortam sağlanabiliyorsa ev derim, önce sağlık. Sağlanamıyorsa yine mecburen kütüphane.
Evde sessiz ortam oluyor, ancak; kendim odaklanamıyorum, kısa süredir ders çalışıyorum artık aynı masada çalışmak biraz sıktı gibi. Mutfağa gidiyorum, oturuyorum derken zaman geçip gidiyor…

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,388
İsim
Ahmet Sevinç
Sizce hangisi? Nedenleri ile birlikte yazabilir misiniz?
evde çalışıyorum çünkü zaten evden okula okuldan eve gidiyorum yani hafta içleri zaten 5 de kapanan kütüphaneye gitmem imkansız o yüzden hafta içleri evdeyim ama sınava çalışmam gerek ve kendimi toparlıyamıyorsam kütüphaneye gidebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,298
Üyeler
167,950
Son üye
Quadranil
Top Bottom