Dinlendirici bir şeyler iyi olurDers çalışırken müzik dinlemek iyi bir şey mi sizce ne gibi faydaları, zararları var ?
Ne olursa olsun böyle lofi bile olsa düşünceler dalıyorum, aşırı düşünceli biriyim, müzik dinlememem lazım sanırım ?!?!?Pop felan dinlersen kafan karışabilir. Ben klasik müzik dinliyorum.
İşte bunu düşünmüştüm çok haklısın teşekkür ederim..Zamanla şarkıya ritim uydurup dersten kopabilirsin, hadi diyelim kopmadın şarkı ile çalışmaya alışınca okuldaki denemede veya sınavda müzik dinleyemezsin ve müziksiz kafanı toparlayamaz hale gelirsin
DinlemeNe olursa olsun böyle lofi bile olsa düşünceler dalıyorum, aşırı düşünceli biriyim, müzik dinlememem lazım sanırım ?!?!?![]()
keman gibi sakin enstrümanları dinleyebilirsin ne calıstıgına görede değişir matematıkte iyi gidiyo ama edebiyatta okudugunu anlaman önemliDers çalışırken müzik dinlemek iyi bir şey mi sizce ne gibi faydaları, zararları var ?
Melodiler Olur Ben Sevdiğim Birkaç Yapımın Örnek Mass Effect, Witcher, Cyberpunk Bu Gibi Melodilerini Açıyorum Daha Keyifli Bir Hal Alıyor Dersler Benim İçin.Ders çalışırken müzik dinlemek iyi bir şey mi sizce ne gibi faydaları, zararları var ?