Neler Yeni

Ders çalışırken müzik dinlenilir mi ?

kaynorz

80+
Ders çalışırken müzik dinlemek iyi bir şey mi sizce ne gibi faydaları, zararları var ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

ßeta

80+ Bronze
Zamanla şarkıya ritim uydurup dersten kopabilirsin, hadi diyelim kopmadın şarkı ile çalışmaya alışınca okuldaki denemede veya sınavda müzik dinleyemezsin ve müziksiz kafanı toparlayamaz hale gelirsin

kaynorz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pop felan dinlersen kafan karışabilir. Ben klasik müzik dinliyorum.
Ne olursa olsun böyle lofi bile olsa düşünceler dalıyorum, aşırı düşünceli biriyim, müzik dinlememem lazım sanırım ?!?!? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanla şarkıya ritim uydurup dersten kopabilirsin, hadi diyelim kopmadın şarkı ile çalışmaya alışınca okuldaki denemede veya sınavda müzik dinleyemezsin ve müziksiz kafanı toparlayamaz hale gelirsin
İşte bunu düşünmüştüm çok haklısın teşekkür ederim..

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kendin deneyip görmen lazım. Başkaları nereden bilsin senin müzikle ders çalışıp çalışamayacağını?

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Ders çalışırken müzik dinlemek iyi bir şey mi sizce ne gibi faydaları, zararları var ?
keman gibi sakin enstrümanları dinleyebilirsin ne calıstıgına görede değişir matematıkte iyi gidiyo ama edebiyatta okudugunu anlaman önemli

sefilihtiyar

80+ Bronze
Müzik dinleyerek ders çalışan insanlar en fazla 100 alınacak bir sınavda 150 almayı başarmışlardır. :trpeepo:
(ben hep dinliyom sende dinle bişi olmaz)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Melodiler Olur Ben Sevdiğim Birkaç Yapımın Örnek Mass Effect, Witcher, Cyberpunk Bu Gibi Melodilerini Açıyorum Daha Keyifli Bir Hal Alıyor Dersler Benim İçin.
Fav Mass Effect Melodilerim: An End, Once And For All, The Presidium.

Squex

80+ Silver
Kişiden kişiye değişir denemen lazım mesela ben recep ivedik tema açmadan ders çalışamıyorum. O sesi duymam gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,795
Üyeler
167,889
Son üye
zzzxy
Top Bottom