Neler Yeni

Ders çalışırken zorlanma

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana. Hem ülkece hem de bireysel olarak zor günlerden geçiyoruz hepimiz. Öğrencilik yıllarımda benimde aynı böyle problemlerim vardı. Ben sorunu şu şekilde çözdüm;
-Tek seferde saatlerce çalışmak yerine kısa kısa ama sık sık çalıştım.
-Başarılı çalıştığımı fark ettiğim zaman kendimi ödüllendirdim.
-Çalışmayı eğlenceli hale getirmeye çalıştım.
Umarım bu yazdıklarım sana çözüm bulmanda yardımcı olur.

Saygılarımla

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Görkem çetinkaya
Psikolojik yardım almanı tavsiye ederim
Peki sizce yapılır mı? Tyt mat bitti her gün paragraf problem de çözüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sana. Hem ülkece hem de bireysel olarak zor günlerden geçiyoruz hepimiz. Öğrencilik yıllarımda benimde aynı böyle problemlerim vardı. Ben sorunu şu şekilde çözdüm;
-Tek seferde saatlerce çalışmak yerine kısa kısa ama sık sık çalıştım.
-Başarılı çalıştığımı fark ettiğim zaman kendimi ödüllendirdim.
-Çalışmayı eğlenceli hale getirmeye çalıştım.
Umarım bu yazdıklarım sana çözüm bulmanda yardımcı olur.

Saygılarımla
Evet yardımcı oldu teşekkür ederim.Deniyecegim

sayısalmı eşit ağırlıkmı
Sayısal ama tyt mat fln bitti fene çalışıyorum şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yusuf gülbaş
Peki sizce yapılır mı? Tyt mat bitti her gün paragraf problem de çözüyorum

Evet yardımcı oldu teşekkür ederim.Deniyecegim

Sayısal ama tyt mat fln bitti fene çalışıyorum şimdi
hocam yapamazsın desek çalışmayı bırakmıycaksın zaten elinden gelenin en iyisini yap bende 130k istiyorum sayısa ama baya zorlanıyorum

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Dikkat dagitici unsurlardan kendi hur iradenle uzak durduguna ve ders calismaktan zevk aldigina kendini inandirmalisin oteki turlu vucudun dopamin isteyip duracak ve dikkatini dagitabilecek her sey dersten daha cok dikkatini cekecek. Zorundayim diye bakma zevk almak icin bak. Odul ceza sistemi falan kullanmamaya calis muhtemelen ise yaramaz cunku bir de iyi planlama yap ve ne olursa olsun planinin uzerine cikmaya calis. Yapabildigini gordukce mutlu olacaksin zaten.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Görkem çetinkaya
Dikkat dagitici unsurlardan kendi hur iradenle uzak durduguna ve ders calismaktan zevk aldigina kendini inandirmalisin oteki turlu vucudun dopamin isteyip duracak ve dikkatini dagitabilecek her sey dersten daha cok dikkatini cekecek. Zorundayim diye bakma zevk almak icin bak. Odul ceza sistemi falan kullanmamaya calis muhtemelen ise yaramaz cunku bir de iyi planlama yap ve ne olursa olsun planinin uzerine cikmaya calis. Yapabildigini gordukce mutlu olacaksin zaten.
Tamamdır dostum bunu da bir kaç gün deneyeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Ben Malatyada sabahları uyuyup geceleri ders çalışıyordum depreme gece ders çalışırken yakalandım 2 hafta boyunca herseyimizi evde bırakıp kaçtık. Sonra rvdeki eşyaları alıp başka biryere taşındık ve eve acil yıkım kararı verdiler. Benimde Annem Babam ayrıldılar önceden son 1 ay içerisinde öyle bir sıkıntılar yaşadım ki moralimin bozulmasına imkanım bile olmadı. Büyük bir ihtimal mezuna kalacam. Mezun olduğum halde

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Zechion

80+ Silver
Arkadaşlar depremden beri başıma bir çok sey geldi annem babam ayrıldı ve bir kaç olay daha oldu ve ben ders calisamadim.Bugun derse oturdum fakat aşırı zorlandım.Şuan 1 saat zor attım, devam etmek zorunda olduğumu bilmiyorum ama olmuyor.Tavsiyeniz varsa yazar mısınız?
Konfor alanından çıkıp kütüphaneye gitmeyi dene.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
ben bu günlerde kütüphaneye gidiyorum böylece hemen çıkmak için çalışmak zorunda oluyorum tavsiye ederim

Penguen

80+ Silver
Bence sosyal medya ve oyunlar yüzünden ama aynısı bende de var. Özellikle üniversitelerin online a geçmesi çok kötü oldu, 2 haftada 4 ders falan zor dinledim. Çünkü sürekli sevdiğimiz videoları izleyip, oyunları oynayıp zevk alıyoruz, o dopamin olmayınca ders çalışmak çok sıkıcı geliyor. Nasıl çözülür bilmiyorum.

Top Bottom