Uzun süre çalışamıyorum. Yarım saat çalıştıktan sonra sıkılıyor farklı şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Öneri & taktiklerinizi bekliyorum.
Demekki ders çalışma ortamında dikkatini dağıtacak farklı şeyler bulunuyor telefon bilgisayar televizyon vsvs mümkünse çalışma masana teknolojik aletlerini getirmemeye özen göster ve kapıyı mutlaka kitle rahatsız etmesin kimse seni.Uzun süre çalışamıyorum. Yarım saat çalıştıktan sonra sıkılıyor farklı şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. Öneri & taktiklerinizi bekliyorum.
Zaten konu anlatım videolarını YouTube'dan izliyorum. Yani Bilgisayarı kullanıyorum.Demekki ders çalışma ortamında dikkatini dağıtacak farklı şeyler bulunuyor telefon bilgisayar televizyon vsvs mümkünse çalışma masana teknolojik aletlerini getirmemeye özen göster ve kapıyı mutlaka kitle rahatsız etmesin kimse seni.
Bilgisayarında dikkatini dağıtan bir şey varsa bunu ders çalışırken devre dışı bırakabilirsin mesela discord varsa kapat veya bildirimleri kapat dediğim gibi ders çalışmak eğlenceli bir şey değildir zaten ama olabildiğince odağını kaybetmemek önemli. Her 40 dakikada bir ufak molalar verebilirsin.Zaten konu anlatım videolarını YouTube'dan izliyorum. Yani Bilgisayarı kullanıyorum.
Tamam hocam teşekkürler.Bilgisayarında dikkatini dağıtan bir şey varsa bunu ders çalışırken devre dışı bırakabilirsin mesela discord varsa kapat veya bildirimleri kapat dediğim gibi ders çalışmak eğlenceli bir şey değildir zaten ama olabildiğince odağını kaybetmemek önemli. Her 40 dakikada bir ufak molalar verebilirsin.
Tamam hocam teşekkürler.
İzlemiştim bunu.şu içeriğede bakabilirsin altyazı mevcut.
Ekstra bir dikkat dağınıklığı probleminde olabilir bu ayrı bir konu tabii ki bunun için çeşitli ilaçlar ve testler var doktor kontrolü şart böyle bir durumda.İzlemiştim bunu.
Ha yok öyle değil. Benim disiplin, istikrar sorunlarımdan kaynaklanıyor.Ekstra bir dikkat dağınıklığı probleminde olabilir bu ayrı bir konu tabii ki bunun için çeşitli ilaçlar ve testler var doktor kontrolü şart böyle bir durumda.
Siz kendi ilacınızı bence çok iyi biliyorsunuz. İyi çalışmalar.Ha yok öyle değil. Benim disiplin, istikrar sorunlarımdan kaynaklanıyor.
knk o zaman hiç uğrasma bosa zaman kaybedersin ailenle konus benim dershaneye gitmem gerek diye ücretli olsun ücretsiz olsun fark etmez bir eğitim kurumuna git, evde çalısan insanlar var evet ama bu tarz bi sorunun varsa ki benimde var ne yaparsan yap ne kadar taktik alırsan al ise yaramayacak zaman kaybı olacak, evden çıkman lazımZaten konu anlatım videolarını YouTube'dan izliyorum. Yani Bilgisayarı kullanıyorum.
Kursa gidiyorum. Evde çalışamıyorum.knk o zaman hiç uğrasma bosa zaman kaybedersin ailenle konus benim dershaneye gitmem gerek diye ücretli olsun ücretsiz olsun fark etmez bir eğitim kurumuna git, evde çalısan insanlar var evet ama bu tarz bi sorunun varsa ki benimde var ne yaparsan yap ne kadar taktik alırsan al ise yaramayacak zaman kaybı olacak, evden çıkman lazım
evde çalısma ozmn kursta daha çok zaman geçir evde 1 2 test çöz ben öyle yapardım yararını gördümKursa gidiyorum. Evde çalışamıyorum.