Neler Yeni

Ders Çalışma İsteği Duymuyorum

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
8. sınıfım. Çalışasım gelmiyor. PC'nin başında maya gibi oturuyorum. Puanlarım da işin garibi iyi. En son olan AV yayınları denemesinde türkiyede 265. oldum mesela (kitap yüzü açmadım) Sizce şimdi kasmıyıp 2. dönem biraz kasmalı mıyım yoksa şimdi kasmaya başlamalı mıyım?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
8. sınıfım. Çalışasım gelmiyor. PC'nin başında maya gibi oturuyorum. Puanlarım da işin garibi iyi. En son olan AV yayınları denemesinde türkiyede 265. oldum mesela (kitap yüzü açmadım) Sizce şimdi kasmıyıp 2. dönem biraz kasmalı mıyım yoksa şimdi kasmaya başlamalı mıyım?
dostum eğer çalışmayı sevmiyorsan şöyle güzel bir meslek lisesi kazan bence

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
şimdi biraz keyfini çıkar 2. dönem item kasarsın bol bol--

İyi bir Lise tercihin varsa şimdiden çalışmaya başla çünkü ileride tekrar girebilme şansın olmayacak.

(11. sınıf öğrencisi olarak LGS'i çok önemsemiyorum şahsen.)

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
En azından konuları düzgün öğren arada testleri çöz.
MEBin örnek sorularını çözsen yeterli.
Sonra pişman olma

Batu_han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan
Kardeşim lise çevren seni çok değiştirir. Üniversite sınavına direk etki yapar. Bu ülkede ilk 50 bindeki yerlere gittin gittin gidemezsen büyük ihtimal üniversiteyi bitirdiğinde hayal kırıklığına uğrarsın. Madem sende ışık var biraz derslere kas bulunduğun yerdeki en iyi liselerden birine girmeye bak.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Denemelerin iyiyse sadece okulda çalışman yeterli olur evdede ödevlerini yapsan düzgün bir liseye yerleşirsin ama çok iyi bir lise istiyorsan düzenli çalışmanı öneririm 2.dönem 5 saat çalışacağına bugünden başla 3 saat çalış yorulmazsın.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En azından konuları düzgün öğren arada testleri çöz.
MEBin örnek sorularını çözsen yeterli.
Sonra pişman olma
Hocam onlarda maks 3 yanlış çıkıyor.
Denemelerin iyiyse sadece okulda çalışman yeterli olur evdede ödevlerini yapsan düzgün bir liseye yerleşirsin ama çok iyi bir lise istiyorsan düzenli çalışmanı öneririm 2.dönem 5 saat çalışacağına bugünden başla 3 saat çalış yorulmazsın.
Zaten özel ders hocaları ödev veriyor haftalık 30 test falan çözüyorum sizce yeterli midir? (matematik ve türkçeden çözüyorum arada bir diğer derslerden 1-2 test çözüyorum)

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Arkadaşlarında dediği gibi lise senin düşüncelerinin şekillendiği bir yer benim 8.sınıftaki düşüncelerim ile şuan ki (12.sınıf fen lisesi) düşüncelerim bambaşka arkadaş faktörü çok önemli kesinlikle dikkatli olman gerekiyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Arkadaşlarında dediği gibi lise senin düşüncelerinin şekillendiği bir yer benim 8.sınıftaki düşüncelerim ile şuan ki (12.sınıf fen lisesi) düşüncelerim bambaşka arkadaş faktörü çok önemli kesinlikle dikkatli olman gerekiyor.
Hedef ne hocam fen lise öğrencilerini hep merak etmişimdir

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam onlarda maks 3 yanlış çıkıyor.

Zaten özel ders hocaları ödev veriyor haftalık 30 test falan çözüyorum sizce yeterli midir? (matematik ve türkçeden çözüyorum arada bir diğer derslerden 1-2 test çözüyorum)
Kötü örnek olmak istemiyorum ama ben LGS ye hazırlanırken dayım kırtasiyede çalışıyordu her gün örnek kitap getiriyordu bana sene sonu hepsinden max 2 test çözülü şekilde akrabalara dağıttım . hocalarım çok iyiydi haftanın 7 günü okuldaydim dersi dinlemek ve ödevleri yapmak benim için yeterli oldu sizi bilemem. Çalışmak en belirleyici faktördür her zaman istisnalar kaideyi bozmaz.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Furkan
knk bende de yoktu ilimin en iyi sağlık meslşek lisesine gittim hemde 11. girdim bence sınavlarına kas ortalamayla gir

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hedef ne hocam fen lise öğrencilerini hep merak etmişimdir
Fen lisesi öğrencilerinin normal bir anadolu lisesi öğrencisinden farkı yok bence tek fark biraz daha fazla çalışmaları o kadar düşünme tarzı derken de ben Mardin'de yaşıyorum burdaki insanların düşünceleri (siyasi, milliyetçilik vs ) çocukluğumda dogmatik şekilde banada yansımıştı ama lisede düşüncelerim tamamen değişti.

hidir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
hıdır
Merhaba arkadaşında dediği gibi arkadaş ortamı çok önemli ben lgs den düşük aldım şuanda orta düzeyde lise de okuyorum derste tuhaf hareketler yapıp dersi kaynatanlar vs. var öyle ki adamlar geleceğini gram düşünmüyor bu seferde ortada 1 2 kişi kalıyor geleceğini düşünen öyle de olunca onlarda ister istemez bozuluyor. İyi bir liseye gitmek çok önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom