Sebastian Szymanski
80+ Silver
Hedefte Bilgisayar mühendisliğiHedef ne hocam fen lise öğrencilerini hep merak etmişimdir
Hedefte Bilgisayar mühendisliğiHedef ne hocam fen lise öğrencilerini hep merak etmişimdir
La ben ne olsam çözemedim hayvanları seviyorum,basketbol maçlara çıkıyorum,bisiklette çok iyiyim,bilgisayarada çok fazla ilgim var ama öte yandan okuduğum bölümde uçak bakım alanı bir türlü anlayamadım.Benimde
Niye öyle dediniz anlayamadımsalla
Ders çalışmak istemiyorsan güzel bir Anadolu lisesine gidebilirsin hem çok uğraşmazsin. Zaten önemli olan üniversite sınavı liseyi çok kasma.
Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklıLa ben ne olsam çözemedim hayvanları seviyorum,basketbol maçlara çıkıyorum,bisiklette çok iyiyim,bilgisayarada çok fazla ilgim var ama öte yandan okuduğum bölümde uçak bakım alanı bir türlü anlayamadım.
Konu sahibine: Mesleğe gitme doğru düzgün bir anadoluya git evine çok uzak olmasın yeter.
zaten notların iyi tr 256.sıyım diyorsun güzel bir anadoluya gir yetiyor şuan önündeki tek engel tek hedefin lgs ama lgs bitince dahada büyüğü başlıyor kendini bu kadar kasma yani çalışmak için o kadar zorlamana gerek yokNiye öyle dediniz anlayamadım
Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklı
Anadolu lisesine gidicem (yani pek anadolu sayılmasa da anadolu)Şu meslekçileri anlayamadım ben üni 4. Sınıfım bizim dönemimizde meslek liseleri öğrenci kalitesi olarak beter haldeydi. Noldu meslek liselerini nitelikli falan mı yaptılar ıslah mı ettiler ?
Yok aynıŞu meslekçileri anlayamadım ben üni 4. Sınıfım bizim dönemimizde meslek liseleri öğrenci kalitesi olarak beter haldeydi. Noldu meslek liselerini nitelikli falan mı yaptılar ıslah mı ettiler ?
.d sen nerde oturuyon hacı il olarakLa ben ne olsam çözemedim hayvanları seviyorum,basketbol maçlara çıkıyorum,bisiklette çok iyiyim,bilgisayarada çok fazla ilgim var ama öte yandan okuduğum bölümde uçak bakım alanı bir türlü anlayamadım.
Konu sahibine: Mesleğe gitme doğru düzgün bir anadoluya git evine çok uzak olmasın yeter.
Hocam 1.5 saatte ben oturduğum şehirden ankaraya giderim şehrin en uzak noktası maksimum 50 kilometre uzaktır bana (karabükte oturuyorum)Ben lgs zamanında arkadaşlarımla gezdim kurslardan kaçtım 10 test falan cözmüşümdür Max bı sene boyunca pişman değilim yani mutluydum en azından şimdi obb ile alan bı okuldayım ama evime 1,5 saat uzaklıkta otobüsle gidip gelirken gelmis geçmiş herkesi anıyorum felaket bişey böyle bı durumun olucaksa gitmememeni öneririm.Fen lisesi bile olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok aynı