Neler Yeni

Ders Çalışma İsteği Duymuyorum

Cakhici

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Çakıcı
Reis disiplinli çalış yeter. 265. Olmak yerine ilk 50'ye girmeye çalış ne kaybedersin ki hedeflerin yüksek olsun bu işler böyle hacı

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
salla

Hasan344

80+ Gold
Ders çalışmak istemiyorsan güzel bir Anadolu lisesine gidebilirsin hem çok uğraşmazsin. Zaten önemli olan üniversite sınavı liseyi çok kasma.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
La ben ne olsam çözemedim hayvanları seviyorum,basketbol maçlara çıkıyorum,bisiklette çok iyiyim,bilgisayarada çok fazla ilgim var ama öte yandan okuduğum bölümde uçak bakım alanı bir türlü anlayamadım.

Konu sahibine: Mesleğe gitme doğru düzgün bir anadoluya git evine çok uzak olmasın yeter.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Niye öyle dediniz anlayamadım
Ders çalışmak istemiyorsan güzel bir Anadolu lisesine gidebilirsin hem çok uğraşmazsin. Zaten önemli olan üniversite sınavı liseyi çok kasma.
La ben ne olsam çözemedim hayvanları seviyorum,basketbol maçlara çıkıyorum,bisiklette çok iyiyim,bilgisayarada çok fazla ilgim var ama öte yandan okuduğum bölümde uçak bakım alanı bir türlü anlayamadım.

Konu sahibine: Mesleğe gitme doğru düzgün bir anadoluya git evine çok uzak olmasın yeter.
Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklı

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Niye öyle dediniz anlayamadım

Aslında hedefim anadolu lisesi sayılır amma velakin normalden biraz farklı
zaten notların iyi tr 256.sıyım diyorsun güzel bir anadoluya gir yetiyor şuan önündeki tek engel tek hedefin lgs ama lgs bitince dahada büyüğü başlıyor kendini bu kadar kasma yani çalışmak için o kadar zorlamana gerek yok

Batu_han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan
Şu meslekçileri anlayamadım ben üni 4. Sınıfım bizim dönemimizde meslek liseleri öğrenci kalitesi olarak beter haldeydi. Noldu meslek liselerini nitelikli falan mı yaptılar ıslah mı ettiler ?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Şu meslekçileri anlayamadım ben üni 4. Sınıfım bizim dönemimizde meslek liseleri öğrenci kalitesi olarak beter haldeydi. Noldu meslek liselerini nitelikli falan mı yaptılar ıslah mı ettiler ?
Anadolu lisesine gidicem (yani pek anadolu sayılmasa da anadolu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hedefim o yani

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben lgs zamanında arkadaşlarımla gezdim kurslardan kaçtım 10 test falan cözmüşümdür Max bı sene boyunca pişman değilim yani mutluydum en azından şimdi obb ile alan bı okuldayım ama evime 1,5 saat uzaklıkta otobüsle gidip gelirken gelmis geçmiş herkesi anıyorum felaket bişey böyle bı durumun olucaksa gitmememeni öneririm.Fen lisesi bile olsa

Yok aynı

.d sen nerde oturuyon hacı il olarak

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Ben lgs zamanında arkadaşlarımla gezdim kurslardan kaçtım 10 test falan cözmüşümdür Max bı sene boyunca pişman değilim yani mutluydum en azından şimdi obb ile alan bı okuldayım ama evime 1,5 saat uzaklıkta otobüsle gidip gelirken gelmis geçmiş herkesi anıyorum felaket bişey böyle bı durumun olucaksa gitmememeni öneririm.Fen lisesi bile olsa

Yok aynı
Hocam 1.5 saatte ben oturduğum şehirden ankaraya giderim şehrin en uzak noktası maksimum 50 kilometre uzaktır bana (karabükte oturuyorum)

Top Bottom