Neler Yeni

Ders çalışma süresi düşüşü

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaslar merhaba herkese ilk önce benim derdim ders çalışma sürem kısaldı ve bunun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasıdır.Ben 2 hafta once günde ortalama max 8.5 min de 6 saat ders çalışıyordum ondan sonra hasta oldum ve 2 gün yattim 2 hafta boyunca doğru düzgün ders calisamamaya başladım ne yapmam lazım.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Harbi bende öyle oldum ya. Günde 11 saate kadar çıkmıştım günlük ortalama 8-9 saat çalışıyordum şimdi odaklanamıyorum 4 saat yapsam şükreder hale geldim

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Yalan yok ders çalışmak gençliğin en sıkıcı şeyi. Ama azimle çalışman lazım. Bide gaza gelcem diye, konuları bitiricem veya aileme kendimi kanıtlayacam diye aşırı fazla çalışmak (keza bence 5,30 6 saat üstü fazla) sizi hem yorar hem yıpratır hemde dersten soğutur. Sonra bir aksilik çıkar ara verirsin ve bidaha eski performansına dönemezsin. Yazdığımın aynısını yaşadım ve şuanda gemide çalışıyorum. Vaktin varsa yavaş yavaş ama istikrarlı git. He yoksa aniden 6-7 saat yapmaya çalışma. 4-5 saate zorla kendini, 1-2 hafta sonra gerisi gelir. Bide sürekli deneme çöz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaslar merhaba herkese ilk önce benim derdim ders çalışma sürem kısaldı ve bunun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasıdır.Ben 2 hafta once günde ortalama max 8.5 min de 6 saat ders çalışıyordum ondan sonra hasta oldum ve 2 gün yattim 2 hafta boyunca doğru düzgün ders calisamamaya başladım ne yapmam lazım.
Bendede aynı.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,075
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Bence fazla, normalleriniz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bende de aynı. Günde 12 saatte ilerliyordum. Bir hasta oldum. 3 aydır toparlanamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
WOMANİZER
12. Sinifim konular yetismedigi icin ders calismayi 1.5 ay kadar once saldim. Bosu bosuna kafaniz yoruluyor. Yine de calisacaksiniz ara vererek calisin. 1 saat calisin 10dk mola verin gibi. Molalarda beyninizi yoracak seylerden, telefondan uzak durun. Hem etkili hem de uzun sureler calisirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ders çalışmaktan başka çaren yok. Çalışıp çalışmamak sana kalmış. Bir tavsiye veya bir sır yok. İradenin güçlü olması lazım. Yapmak zorundasın yapmazsan olacakları biliyosun.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
aga siz kaça gidionuz ya ben fazla kücüğüm ya siz fazla büyüksünüz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
aga siz kaça gidionuz ya ben fazla kücüğüm ya siz fazla büyüksünüz
12.
12. Sinifim konular yetismedigi icin ders calismayi 1.5 ay kadar once saldim. Bosu bosuna kafaniz yoruluyor. Yine de calisacaksiniz ara vererek calisin. 1 saat calisin 10dk mola verin gibi. Molalarda beyninizi yoracak seylerden, telefondan uzak durun. Hem etkili hem de uzun sureler calisirsiniz.
Bende 12'yim. Konular yetişir. 5 ay büyük bir zaman :)

Mehmet Karahanlı

80+ Bronze
çok temel olsan bile her şekilde yetişir sadece herkes deneme çözmeye başlarken sen konu çalışacaksın o kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom