Neler Yeni

Ders çalışmak çok zevkli geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar merhaba 4 gündür ders çalışıyorum. Olm soruları falan yapamıyom yani böyle konu anlatımını dinledikten sonra "sorular korksun benden" moduna geçmiyorum. Geçemiyorum. Ama olm ders dinlemeyi özlemişim ya zevkliymiş. Psikiyatristim senin terapin bu olacak demişti. Haklı çıktı. Ders çalıştığında insan rahatlıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Belli bir hedefin varsa ve o hedef doğrultusunda çalışıyorsan asla sıkılmazsın zaten. Netlerin düşebilir, yapamayacağım kanısına kapılabilirsiniz lakin bu uzun bir süreç. İşin mantığını kavrayınca gerisi gelir zaten.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli bir hedefin varsa ve o hedef doğrultusunda çalışıyorsan asla sıkılmazsın zaten. Netlerin düşebilir, yapamayacağım kanısına kapılabilirsiniz lakin bu uzun bir süreç. İşin mantığını kavrayınca gerisi gelir zaten.
İnşallah bu sene gayret göstermeye çalışacağım. TIP istiyorum. Sence TYT'si 0 olan ve 4 gündür ders çalışmaya başlamış birisi 1 yılda TIP kazanabilir mi? Ama böyle hakikaten çalışacak yani her gün 7 saat falan çalışacak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,094
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Gayet güzel bir haber. TIP için istikrarlı ve disiplinli çalışmak gerekir. Düzgün çalıştıktan sonra neden olmasın. Ders programın yoksa sana özel hazırlayabilirim.

Juiclair0

80+ Silver
İnşallah bu sene gayret göstermeye çalışacağım. TIP istiyorum. Sence TYT'si 0 olan ve 4 gündür ders çalışmaya başlamış birisi 1 yılda TIP kazanabilir mi? Ama böyle hakikaten çalışacak yani her gün 7 saat falan çalışacak.
Dostum 8000 TL'ye kahve makinesi alana kadar bir dershaneye yazılırsan tıp kazanma ihtimalin daha çok artabilir.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Tıp mı İstiyorsun @DOGANALPASLAN

Tre-x

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba 4 gündür ders çalışıyorum. Olm soruları falan yapamıyom yani böyle konu anlatımını dinledikten sonra "sorular korksun benden" moduna geçmiyorum. Geçemiyorum. Ama olm ders dinlemeyi özlemişim ya zevkliymiş. Psikiyatristim senin terapin bu olacak demişti. Haklı çıktı. Ders çalıştığında insan rahatlıyor.
Sorumluluğunu yerine getirince gelen rahatlama hissi dehşet bir duygu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,467
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çok zor yani imkansıza yakın ama imkansız değil.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
imkansız değil

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Nasıl böyle olabiliyorsunuz anlamıyorum.

JSezar

80+ Silver
Top Bottom