Neler Yeni

Öneri Ders Çalışmak İçin Bu Bilgisayar Nasıldır?

Xte13

80+
Bütçe
15000

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mehmet B
Hocam şuanda Huaweı matebook D15 kullanıyorum , bu bilgisayara kasa kalitesi ve ekran kalitesi için aldım ,
hızı ise gayet iyi oyun oynayamassın ama gündelik işler için mükemmel ve pili yaklaşık olarak genle kullanımda 6 saat gidiyor.

İ5 1155G7
8 GB ram

Xte13

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuanda Huaweı matebook D15 kullanıyorum , bu bilgisayara kasa kalitesi ve ekran kalitesi için aldım ,
hızı ise gayet iyi oyun oynayamassın ama gündelik işler için mükemmel ve pili yaklaşık olarak genle kullanımda 6 saat gidiyor.

İ5 1155G7
8 GB ram
Evet cihaz güzelmiş ama bir sorum olacak, pek bilgim yok Huawei telefonlarda ABD ile sıkıntılar oldu ya Google falan yok. Bu laptoplarda da normal laptoplara göre değişiklik var mı?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mehmet B
Evet cihaz güzelmiş ama bir sorum olacak, pek bilgim yok Huawei telefonlarda ABD ile sıkıntılar oldu ya Google falan yok. Bu laptoplarda da normal laptoplara göre değişiklik var mı?
Hayır , laptoplarda windovs 11 kullanıyor normal bir bilgisayar gibi.
işletim sistemi olarak hiçbir fark yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada laptopun kasası komple metal .

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Merhabalar önümüzdeki sene YKS çalışmak için ekran kartsız bir laptop araştırdım ve bunu buldum. Özellikleri hoşuma gitti. Sizce nasıldır. Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Bütçem max 15.000 TL.
https://www.epey.com/laptop/lenovo-thinkpad-e14-g5-21jls20ktx.html

Şimdi farkettim epeyle hb deki özellikler farklıymış.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-v15-g4-amn-82yu0124tx-amd-ryzen-5-7520u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000065LQYZ?magaza=teknoturan elektronik&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV000065LQYZ&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
İlla ekran kartsız olsun derseniz ve 14 inç laptop bozmaz ise bu bilgisayarı önerebilirim intelin sonu g ile biten işlemcilerine bulaşmamanızı tavsiye ederim rezaletler.

İlla ekran kartsız olsun derseniz ve 14 inç laptop bozmaz ise bu bilgisayarı önerebilirim intelin sonu g ile biten işlemcilerine bulaşmamanızı tavsiye ederim rezaletler.
Alüminyum kasa amd işlemci 100% srgb %85 ekran oranı bence çok iyi.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Mehmet B
evde aynı bilgisayarda 2 adet var , oyun kısmında hiç beklentiniz olmasın ama gündelik işler için gayet hızlı hiç donma takılma yapmıyor ve ısınmıyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
evde aynı bilgisayarda 2 adet var , oyun kısmında hiç beklentiniz olmasın ama gündelik işler için gayet hızlı hiç donma takılma yapmıyor ve ısınmıyor.
Isınma konusunda amd ile zaten intel yarışamaz da fiyat performans olarak attığım bilgisayar daha iyi duruyor hocam.

Xte13

80+

Alüminyum kasa amd işlemci 100% srgb %85 ekran oranı bence çok iyi.
Evet oyunu hayatımdan çıkaracağım seneye sadece video izletse, kasmasa yeter. Güzelmiş cihaz, hoşuma gitti, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,013
Üyeler
159,703
Son üye
Alpp00
Top Bottom