chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
seneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
bütçe? iPad iyi ama değmezseneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
15-16k civarı ancakbütçe? iPad iyi ama değmez
ipad olmasını istememin sebepi herşeyim apple kulaklığım saatim telefonum android alırsam uyum bozulacakbütçe? iPad iyi ama değmez
haklısınız ekosistem olmuş durum da ama Android daha iyi bence15-16k civarı ancak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ipad olmasını istememin sebepi herşeyim apple kulaklığım saatim telefonum android alırsam uyum bozulacak
özellik olarak eminim ipadi 3e katlar ama oyun vs oynamayacağım sadece dizi film ve ders çalışacağım yani benim için önemli olan 2 faktör var kalemininde düzgün olması ve ekranı sizce bu yönlerdende ipadden iyi mi? buhaklısınız ekosistem olmuş durum da ama Android daha iyi bence
![]()
işlemcide ipad onu 10a katlıyor ekran olarak lenovoyla aynılardır apple ın renkleri daha iyidirözellik olarak eminim ipadi 3e katlar ama oyun vs oynamayacağım sadece dizi film ve ders çalışacağım yani benim için önemli olan 2 faktör var kalemininde düzgün olması ve ekranı sizce bu yönlerdende ipadden iyi mi? bu
Oyun değilse iPadözellik olarak eminim ipadi 3e katlar ama oyun vs oynamayacağım sadece dizi film ve ders çalışacağım yani benim için önemli olan 2 faktör var kalemininde düzgün olması ve ekranı sizce bu yönlerdende ipadden iyi mi? bu
İpaddeki goodnotea vesaire harika bence, ben ipad 9. nesil ve pencil 1 kullanıyorum ders calisirken.seneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
seneye sınav senem ders çalışma alışkanlığım yok ama elektronik aletlere ilgim var ipad ile ders çalışmaya başlayabilirim diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ne almalıyım
forum.donanimarsivi.com
android almam hocam ya🔥İndirim - Lenovo Idea Tab Pro + Kalem 14.399 TL
Fiyatı bayağı düşmüş. Şu anki fiyatında net alınır Dimensity 8300 işlemci kullanıyor ve kalem hediyeli geliyor. Samsung Tab S9 FE+ özellikle işlemci olarak bunun yanına yaklaşamaz...forum.donanimarsivi.com
Vatan Bilgisayar gece indirimlerinde (hafta içi 22:00 - 07:30 arası) 14.399 TL'e düşüyor. iPad'de kalem yok bu tablette kalem var en büyük avantajı bu. Ders çalışırken kalem çok önemli.