Rotangar
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,082
- İsim
- Efe
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Öncelikle herhangi bir reklam yapmadığımı söyleyeyim kendimde kullanıyorum memnunum bu yüzden yazmak istedim.
Site bu.Sitede birçok video var.İster uzay üssü ister kütühane seçin.Anime ve kpop da var.Masamda ders çalışırken bu siteyi açıp tam ekran yapıyorum site içinde kronometrede var.Pomodor ile çalışıyorum.
ben hayvan kısmından "Chill with Minka" seçiyorum çok tatlı bi köpek var ders çalışırken karşımda durması huzur veriyor.
Umarım yardımcı olur.
Bu şekilde gözüküyor sol üst kısımdan çalışma odanızıa arkadaşınızıda davet edip beraber çalışabilirsiniz.
LifeAt Spaces
Virtual study/work spaces around the world. Life at. Studyhack, studygram, study, college, Lifeat, tiktok, virtual space, study and chill, Pomorodo timer, find my college, virtual tour, college tour, touring school, productivity.
lifeat.io
ben hayvan kısmından "Chill with Minka" seçiyorum çok tatlı bi köpek var ders çalışırken karşımda durması huzur veriyor.
Umarım yardımcı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site içinde spotifydan şarkıda açabiliyorsunuz bu arada.Öncelikle herhangi bir reklam yapmadığımı söyleyeyim kendimde kullanıyorum memnunum bu yüzden yazmak istedim.
Site bu.Sitede birçok video var.İster uzay üssü ister kütühane seçin.Anime ve kpop da var.Masamda ders çalışırken bu siteyi açıp tam ekran yapıyorum site içinde kronometrede var.Pomodor ile çalışıyorum.LifeAt Spaces
Virtual study/work spaces around the world. Life at. Studyhack, studygram, study, college, Lifeat, tiktok, virtual space, study and chill, Pomorodo timer, find my college, virtual tour, college tour, touring school, productivity.lifeat.io
Umarım yardımcı olur.
Öncelikle herhangi bir reklam yapmadığımı söyleyeyim kendimde kullanıyorum memnunum bu yüzden yazmak istedim.
Site bu.Sitede birçok video var.İster uzay üssü ister kütühane seçin.Anime ve kpop da var.Masamda ders çalışırken bu siteyi açıp tam ekran yapıyorum site içinde kronometrede var.Pomodor ile çalışıyorum.LifeAt Spaces
Virtual study/work spaces around the world. Life at. Studyhack, studygram, study, college, Lifeat, tiktok, virtual space, study and chill, Pomorodo timer, find my college, virtual tour, college tour, touring school, productivity.lifeat.io
Umarım yardımcı olur.
Site içinde spotifydan şarkıda açabiliyorsunuz bu arada.
Bu şekilde gözüküyor sol üst kısımdan çalışma odanızıa arkadaşınızıda davet edip beraber çalışabilirsiniz.