Neler Yeni

Ders çalışmayı nasıl sevebilirim?

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Dilim çok yandı ders çalışma konusunda. Ne zaman derse otursam canım sıkılıyor hevesle bile geçtiğim vakit soruyu yapamayınca uğraşasım gelmiyor bunun önüne nasıl geçebilirim? Çünkü yksde başıma bela olacak gibi gözüküyor.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Dilim çok yandı ders çalışma konusunda. Ne zaman derse otursam canım sıkılıyor hevesle bile geçtiğim vakit soruyu yapamayınca uğraşasım gelmiyor bunun önüne nasıl geçebilirim? Çünkü yksde başıma bela olacak gibi gözüküyor.
Ders çalışmayı sevemezsin(belki matematiği sevebilirsin. Soruları çözdükçe motive olursun). Sadece sıkılsan bile başından kalkmadan uğraşman lazım. Eğer uğraşamıyorsan başından yine de kalkma. Eninde sonunda kendiliğinden defterin&kitabın kapağını açarsın.

Rulep

80+ Gold
Birini sevmek gibi ders içinden gelecek ama deneyebilirsin belki sevebilirsin

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birini sevmek gibi ders içinden gelecek ama deneyebilirsin belki sevebilirsin
Derste zorunlu olarak dinliyorum derste not tutunca eğlenceli oluyor aslında ama eve gelip masaya geçince canım acayip sıkılıyor. Birde önümde bilgisayar sürekli kafam dağılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ders çalışmayı sevemezsin(belki matematiği sevebilirsin. Soruları çözdükçe motive olursun). Sadece sıkılsan bile başından kalkmadan uğraşman lazım. Eğer uğraşamıyorsan başından yine de kalkma. Eninde sonunda kendiliğinden defterin&kitabın kapağını açarsın.
Bi motivasyon lazım bana kitapta kalabilmem için. Ama yaamıyorum hocam valla.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Derste zorunlu olarak dinliyorum derste not tutunca eğlenceli oluyor aslında ama eve gelip masaya geçince canım acayip sıkılıyor. Birde önümde bilgisayar sürekli kafam dağılıyor.

Bi motivasyon lazım bana kitapta kalabilmem için. Ama yaamıyorum hocam valla.
Pc yi kaldır.

Rulep

80+ Gold
Teknoloji aletlerden uzak sevdiğin şeyleri yap dersi biraz daha sevebiliyorsun bilgisayar benim de dikkatimi dağıtıyor ben telefondan video izliyorum artık ekran küçük falan ama en azından daha az dikkatim dağılıyor

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
65E1F738-7454-477C-9186-E29BEEC12391.jpeg

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ömer
Sevemezsin içinde yoksa uğraşma ona ayıracağın zamanı başka şeylere ayır(oyun vs. Oynamaktan bahsetmiyorum) zaten sevmiyorsun sevmediğin birşeyle uğraşırsan zaten psikolojik olarakta mahvolursun programlama öğrenmeye çalış yazılım vs. Bu tarz şeyler en azından katkılıda olur

JSezar

80+ Silver
ali nesin matematik videosu izle,ders çalışma tutkusu gelmeli

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Teknoloji aletlerden uzak sevdiğin şeyleri yap dersi biraz daha sevebiliyorsun bilgisayar benim de dikkatimi dağıtıyor ben telefondan video izliyorum artık ekran küçük falan ama en azından daha az dikkatim dağılıyor
Bunu yapmaya çalışacağım hocam öneri için sağolun.

ali nesin matematik videosu izle,ders çalışma tutkusu gelmeli
Bu hocamız üniversite için galiba.

Sevemezsin içinde yoksa uğraşma ona ayıracağın zamanı başka şeylere ayır(oyun vs. Oynamaktan bahsetmiyorum) zaten sevmiyorsun sevmediğin birşeyle uğraşırsan zaten psikolojik olarakta mahvolursun programlama öğrenmeye çalış yazılım vs. Bu tarz şeyler en azından katkılıda olur
Derse oturduktan sonra sıkılıp hemen kitap okumaya başlıyorum. Katkısı oluyor yine.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,658
Üyeler
162,044
Son üye
aydogduemrullah397@gmail.
Top Bottom