Neler Yeni

Ders için tablet önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Samsung notes uygulamasında fırça kullanarak yapınca var. Çok fazla hassas değil. Çizim için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. Daha doğrusu çizim yapmak için kullanılan güzel bir uygulama keşfedemedim.
Çizim değil zaten not tutmak için çizim için ibis paint mi ne vardı onu kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9fe+ diyeceğim (bende aldım) 5-6 yıl götüreceğini zannetmiyorum. iPad 9 + kalem diyeceğim iPad 9 zaten eskimeye başladı. Bence bütçeni en azından 20k yap bu bütçedeki tabletler için 5-6 yıl çok uzun süre amiral gemileri bu süreyi anca dolduruyor. Bende s9fe+ aldım ama yks süreci bitsin satacağım.
Alirsam ipad 10 veya air 5 alırım sizin amiral gemisi dediğiniz tabletler hangileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Google servisleri olmaması sorun değilse bunu alabilirsin.
Hocam kararımı verdim Huawei alicam orada %10 indirim diyor onu naisl kullanabilirim kalemli olanini almak istiyorum sence degermi bide 450tl kupon var 10.5k ya geliyor mantıklı mı acilll

Yasin Çınar

80+ Bronze
Çizim değil zaten not tutmak için çizim için ibis paint mi ne vardı onu kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alirsam ipad 10 veya air 5 alırım sizin amiral gemisi dediğiniz tabletler hangileri
s9, s9+, ipad air ama paranız yeterse en kötü 10.nesil alın bencede.

Top Bottom