Ders için tablet önerisi

Reaksiyon skoru
139
Ders için tablet almak istiyorum
Kalemi olsun (kutuda veya harici alınan)
En az 5-6 sene idare edicek
Ufak tefek oyun oynamak
Bütçe 10k-15k

S9 fe+ öneririm. Ben s9 fe 256 gb'lık modelini kullanıyorum.

Google servisleri olmaması sorun değilse bunu alabilirsin.

Samsungda kalem ucu yıpranıyormuş sizde öyle bir sorun oldumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Kalemi nasıl kullandiğınıza bağlı. Apple veya huawei kalemleri gibi ekrana her dokunduğunda tak tak etmiyor. Biraz yumuşak bir uç yapısına sahip. Benimkinde bir sıkıntı yok 1 senedir kullanmaktayım.

Kalemi nasıl kullandiğınıza bağlı. Apple veya huawei kalemleri gibi ekrana her dokunduğunda tak tak etmiyor. Biraz yumuşak bir uç yapısına sahip. Benimkinde bir sıkıntı yok 1 senedir kullanmaktayım.
Peki onda basınç sensörü varmı yani bastırınca kalın hafif bastırınca ince yazma

Peki onda basınç sensörü varmı yani bastırınca kalın hafif bastırınca ince yazma
Samsung notes uygulamasında fırça kullanarak yapınca var. Çok fazla hassas değil. Çizim için pek kullanışlı olacağını sanmıyorum. Daha doğrusu çizim yapmak için kullanılan güzel bir uygulama keşfedemedim.

S9fe+ diyeceğim (bende aldım) 5-6 yıl götüreceğini zannetmiyorum. iPad 9 + kalem diyeceğim iPad 9 zaten eskimeye başladı. Bence bütçeni en azından 20k yap bu bütçedeki tabletler için 5-6 yıl çok uzun süre amiral gemileri bu süreyi anca dolduruyor. Bende s9fe+ aldım ama yks süreci bitsin satacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,567
Üyeler
186,750
Son üye
dynodeniz06
Geri