Neler Yeni

Dershaneden atıldım ne yapmam lazım

NespaY

80+ Silver
Merhaba ben alpren ben dersahneye gidiyorum ama bigün bişeyler yasandı ben alkol aldım gittim dershaneye ama kimseye veya hiç bir yere zarar vermmedim geç kaldım özur dileyip geçtim arakaya ondan sonra benim arkadaşım aradı sarhosum telefonu vermeyi unutum arakdasım özel numaradan aradı beni kafa iyi açtım alo fln dedim kapatım ben telefonumu vereyimi dedim ver dedi kalktım verdim ögretmen bişeymi kulandın dedi bnde hayır dedimmüdür geldi noldu fln benide pek sevmez sonra beni müdürün odasına goturduler oturdum beni izlediler dısardan kahve fln yaptılar ailem haber verdiler orası tamam ama dershaneden atıcxaz fşn diyolar atabılırlermi veya itiraz edebilirmiiyz
Eh öyle mi olmuş knk bana bakkaldan bir bardak peçeteli kek kap gel hadi koçum yoksa da üret getir.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
badboy alperen🤙🤙

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
senin bahsettiğin medeniyet değil sosyallik. bizim medeniyetimizde ataya saygı var, korkudan sigara bile içemezdik. bu içkiyi hafta sonu iç, içip okula gitmek ne demek. birde ayılamıyor kahve ısmarlıyor hocaları.
ebeveynleri de suçlu olsa da kendisi de bir o kadar suçlu.
ataya saygı derken ata burada baba mı oluyor hocam

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
of çok hawli ya :kekw:

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
iyi halt etmişsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
alperen küçük

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazık şu gençliğe, hayatının gidişatını bu forumda mı değiştireceksin ? Böyle utanç verici bir şeyi burada yazıp kimin tam olarak ne yapmasını umuyorsun ki ?

Edward Norton

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Merhaba ben alpren ben dersahneye gidiyorum ama bigün bişeyler yasandı ben alkol aldım gittim dershaneye ama kimseye veya hiç bir yere zarar vermmedim geç kaldım özur dileyip geçtim arakaya ondan sonra benim arkadaşım aradı sarhosum telefonu vermeyi unutum arakdasım özel numaradan aradı beni kafa iyi açtım alo fln dedim kapatım ben telefonumu vereyimi dedim ver dedi kalktım verdim ögretmen bişeymi kulandın dedi bnde hayır dedimmüdür geldi noldu fln benide pek sevmez sonra beni müdürün odasına goturduler oturdum beni izlediler dısardan kahve fln yaptılar ailem haber verdiler orası tamam ama dershaneden atıcxaz fşn diyolar atabılırlermi veya itiraz edebilirmiiyz
konuyu açarken hala sarhoş musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,292
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom