sefilihtiyar
80+ Bronze
beyyler şu *** dershanesine hic gidesim yok gitmeyince de hoca beni ariyor. sizce dershaneye gitmeme gerek var mi?
para veriyonbeyyler şu *** dershanesine hic gidesim yok gitmeyince de hoca beni ariyor. sizce dershaneye gitmeme gerek var mi?
para verdiysen gitceksin 30k oldu diye biliyom eğer ailen kızmazsa takma kafayabeyyler şu *** dershanesine hic gidesim yok gitmeyince de hoca beni ariyor. sizce dershaneye gitmeme gerek var mi?
evet de hocam bi turlu sevemedim şu dershaneyi yav *** ogrencileri de süü diyip duruyor ztn cok para vermedimpara veriyon
ikinci dönem kaydını aldırevet de hocam bi turlu sevemedim şu dershaneyi yav *** ogrencileri de süü diyip duruyor ztn cok para vermedim
ikinci dönem kaydını aldır
yazilmak mantiksiz tamamen para israfi sana kattigi hicbirsey yok sadece parani catur cutur yiyolar
hangi sınıflarda onemli dershane hic onemli degilse gitmicem dahapara verdiysen gitceksin 30k oldu diye biliyom eğer ailen kızmazsa takma kafaya
önemli yada önemsizliği sana kalmış iyi dinleyip çok çalışmak falan istersen git okumayacak adam hiç okumazhangi sınıflarda onemli dershane hic onemli degilse gitmicem daha
hocam 1. donem dershaneye sinav haftasi falan hic gitmeden yüksek notlar aldim evde calisarak bile yuksek aldim zaten o yuzden gerek duymuyorum dershaneyeönemli yada önemsizliği sana kalmış iyi dinleyip çok çalışmak falan istersen git okumayacak adam hiç okumaz
tamamen gereksiz para verdiysen git yapicak birsey yok kutuphanesinde test falan cozersin ama yazilacak olanlar icin diyim gitmek de hicbir fayda yok zaten biyeri kazanma hedefin ve azmin varsa evde de test cozersin evde ses var cart curt halk kutuphaneleri vs var dershane para tuzagidirhangi sınıflarda onemli dershane hic onemli degilse gitmicem daha
vala hocam ben yazilimci olmayi düsünüyorum bence pek onemi olmaz ztn dershanenintamamen gereksiz para verdiysen git yapicak birsey yok kutuphanesinde test falan cozersin ama yazilacak olanlar icin diyim gitmek de hicbir fayda yok zaten biyeri kazanma hedefin ve azmin varsa evde de test cozersin evde ses var cart curt halk kutuphaneleri vs var dershane para tuzagidir