Neler Yeni

dershaneye gitmeye gerek var mi?

sefilihtiyar

80+ Bronze
beyyler şu *** dershanesine hic gidesim yok gitmeyince de hoca beni ariyor. sizce dershaneye gitmeme gerek var mi?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
beyyler şu *** dershanesine hic gidesim yok gitmeyince de hoca beni ariyor. sizce dershaneye gitmeme gerek var mi?
para verdiysen gitceksin 30k oldu diye biliyom eğer ailen kızmazsa takma kafaya

jımalya

80+ Bronze
yazilmak mantiksiz tamamen para israfi sana kattigi hicbirsey yok sadece parani catur cutur yiyolar

sefilihtiyar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
hangi sınıflarda onemli dershane hic onemli degilse gitmicem daha
önemli yada önemsizliği sana kalmış iyi dinleyip çok çalışmak falan istersen git okumayacak adam hiç okumaz

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
11. ve 12. sınıf için önemli ama gerisi için gereksiz bence

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
Hocam şimdi dershane senin eski veya yeni gördüğün konuların anlatıldığı bir yer bir kaynak
Eğer sen bu nimetten verimli bir şekilde faydalanıyorsan faydası olacaktır illaki ama faydalanmıyorsan ve vakit kaybıysa gereksiz
Okumayacağın bir kitabı almak gibi

sefilihtiyar

80+ Bronze
önemli yada önemsizliği sana kalmış iyi dinleyip çok çalışmak falan istersen git okumayacak adam hiç okumaz
hocam 1. donem dershaneye sinav haftasi falan hic gitmeden yüksek notlar aldim evde calisarak bile yuksek aldim zaten o yuzden gerek duymuyorum dershaneye

jımalya

80+ Bronze
hangi sınıflarda onemli dershane hic onemli degilse gitmicem daha
tamamen gereksiz para verdiysen git yapicak birsey yok kutuphanesinde test falan cozersin ama yazilacak olanlar icin diyim gitmek de hicbir fayda yok zaten biyeri kazanma hedefin ve azmin varsa evde de test cozersin evde ses var cart curt halk kutuphaneleri vs var dershane para tuzagidir

sefilihtiyar

80+ Bronze
tamamen gereksiz para verdiysen git yapicak birsey yok kutuphanesinde test falan cozersin ama yazilacak olanlar icin diyim gitmek de hicbir fayda yok zaten biyeri kazanma hedefin ve azmin varsa evde de test cozersin evde ses var cart curt halk kutuphaneleri vs var dershane para tuzagidir
vala hocam ben yazilimci olmayi düsünüyorum bence pek onemi olmaz ztn dershanenin

Top Bottom