Neler Yeni

Derslerden çok sıkıldım

Mete trhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim.

Sizinle derdimi paylaşmak istedim.Görüp gecebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
...
Buna sebep olanı bulmaya çalışın. Belki, 2 haftalık sosyal medyadan uzak durmak işe yarayabilir. Belki, çalışmanda bir yanlışlık vardır.

Mete trhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna sebep olanı bulmaya çalışın. Belki, 2 haftalık sosyal medyadan uzak durmak işe yarayabilir. Belki, çalışmanda bir yanlışlık vardır.
Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur.
Teşekkür ederim

kratosyiu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
berat
bende 10ş. sınıfım okulumuz 9 da başlıyo 17 de bitiyo zaman kalmıyo

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Baran
9. sınıfın konularıyla 10. sınıfın konuları farklı 10 daha zorlu 9 da rahat geçerken 10 da zorlanmıs olabilirsin aynı çalışmayla

Mete trhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim de öyle maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim de öyle maalese
9. sınıfın konularıyla 10. sınıfın konuları farklı 10 daha zorlu 9 da rahat geçerken 10 da zorlanmıs olabilirsin aynı çalışmayla
Ondanda olabilir evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
...
Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur.
Teşekkür ederim
Rica ederim ama şunu da belirtmeliyim ki çalışma şeklinizin aynı olması da olumsuz etkileyebilir. Ne de olsa geçen sene ki konular farklı geçen sene ki siz farklısınız. Başarılar dilerim umarım notları yoluna getirirsiniz.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim.

Bu durumu bende yaşadım kardeşim derslerle fazla bi aram yoktu sonradan sınavlara 1hafta kala sosyal medya vs kes veya azalt ben film izleyerek not alıp çalışıyordum seni bilemem şuan ort 78 fln 1 dersden kalıyorum belge alamıyorum o yüzden harici çok iyi

Mete trhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mete
Bu durumu bende yaşadım kardeşim derslerle fazla bi aram yoktu sonradan sınavlara 1hafta kala sosyal medya vs kes veya azalt ben film izleyerek not alıp çalışıyordum seni bilemem şuan ort 78 fln 1 dersden kalıyorum belge alamıyorum o yüzden harici çok iyi
Tavsiyen için teşekkürler.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
HasHoca

Hocam demekki önceki gibi çalışmıyorsunuz ve dersleri fazla önemsemiyorsunuz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,831
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom