Derslerden çok sıkıldım

Mete trhn

80+
Reaksiyon skoru
1
10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim.

Sizinle derdimi paylaşmak istedim.Görüp gecebilirsiniz

Buna sebep olanı bulmaya çalışın. Belki, 2 haftalık sosyal medyadan uzak durmak işe yarayabilir. Belki, çalışmanda bir yanlışlık vardır.

Buna sebep olanı bulmaya çalışın. Belki, 2 haftalık sosyal medyadan uzak durmak işe yarayabilir. Belki, çalışmanda bir yanlışlık vardır.
Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur.
Teşekkür ederim

bende 10ş. sınıfım okulumuz 9 da başlıyo 17 de bitiyo zaman kalmıyo

9. sınıfın konularıyla 10. sınıfın konuları farklı 10 daha zorlu 9 da rahat geçerken 10 da zorlanmıs olabilirsin aynı çalışmayla

Bizim de öyle maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim de öyle maalese
9. sınıfın konularıyla 10. sınıfın konuları farklı 10 daha zorlu 9 da rahat geçerken 10 da zorlanmıs olabilirsin aynı çalışmayla
Ondanda olabilir evet

Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur.
Teşekkür ederim
Rica ederim ama şunu da belirtmeliyim ki çalışma şeklinizin aynı olması da olumsuz etkileyebilir. Ne de olsa geçen sene ki konular farklı geçen sene ki siz farklısınız. Başarılar dilerim umarım notları yoluna getirirsiniz.

bu saatte uyumazsan derslerinin düşük gelmesi normal

10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim.

Bu durumu bende yaşadım kardeşim derslerle fazla bi aram yoktu sonradan sınavlara 1hafta kala sosyal medya vs kes veya azalt ben film izleyerek not alıp çalışıyordum seni bilemem şuan ort 78 fln 1 dersden kalıyorum belge alamıyorum o yüzden harici çok iyi

Bu durumu bende yaşadım kardeşim derslerle fazla bi aram yoktu sonradan sınavlara 1hafta kala sosyal medya vs kes veya azalt ben film izleyerek not alıp çalışıyordum seni bilemem şuan ort 78 fln 1 dersden kalıyorum belge alamıyorum o yüzden harici çok iyi
Tavsiyen için teşekkürler.

Hocam demekki önceki gibi çalışmıyorsunuz ve dersleri fazla önemsemiyorsunuz .

Buna sebep olan şeyi bulun ve düzeltin önceki sene ve bu seneyi kendi kafanızda raporlayın ve ona göre davranın çoğu kişi ders çalışmayı sevmiyor sonuçta mecburiyetten çalışıyor

Geri