Neler Yeni

Derslerim çok düşük ne yapmalıyım

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Açıkcası bu güne kadar hep yüksek notlar almış bir öğrenciydim hiç çalışamadan girdim bu sene sınavlara sağlık problemlerim yüzünden fiziksel sağlığım zaten çöp oldu son 1 ay içerisinde zihinsel sağlığım da iyi durumda değildi anksiyete vb. rahatsızlıklar mentalimi düşürüyordu yıpranıyordum geceleri uyuyamıyorum 3 saatlik uykuyla 1:30 saat yol gidiyorum sabah 5:50 de okul için kalkıp anca yetişiyorum
kimyadan 28 almışım felsefeden 33 ki yapabileceğim derslerdi bunlar 2 yıldır zaten okul yok diye concerta kullanmayı bırakmıştım sanırım geri başlamam lazım çünkü test ettim odak sürem max 15 dakika
daha fazla bir şeye odaklanamıyorum ve şu sıralar notlarım düşük geldi diye 2. sınavlara da çalışamıyorum aşırı stresli geçiyor günlerim hep aldığım notları sınavları düşünüyorum psikiyatrist'e bile randevu almayı unuttum bir şeyi yapıcam diyorum 40 dakika sonra başka bir şey yapıyorum unutuyorum o an düşündüğüm şeyi hafızamda zayıflamaya başladı ne yapabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha tek odaklanabildiğim konu dolar kuru oldu gelecek kaygısı gibi etkenler herkeste var diye eklemek istemedim yarın en ucuz ne yiyebilirim diye hesap yaparak geçiyor günüm

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bende sınıfta 85 alınan sınavdan 60 almışım
Dolar artıyor zaten ,ihtiyaçlarımı daha pahalıya alıyorum.
İyi düşün ben de öyle yapmaya çalışıyorum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sınıfta 85 alınan sınavdan 60 almışım
Dolar artıyor zaten ,ihtiyaçlarımı daha pahalıya alıyorum.
İyi düşün ben de öyle yapmaya çalışıyorum
hiç bir işe yaramıyor iyi düşünmek 28-33 almışım hadi bunları ilacımı alıp 2. dönem düzeltirim çok rahat bir şekilde üni sınavında ne yapacağım peki okula neredeyse hiç gidemiyorum daha tam 1 hafta aralıksız okula gitmişliğim yok öğrenemiyorum bir şey adeta yakında bir yerde okula da aldıramıyorum kontenjan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom