Neler Yeni

Desert Eagle | Isıyla İşlenmiş BLUE GEM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba, elimde yeni çıkan bir skin olan Desert Eagle Isıyla İşlenmiş var. Fakat elimdeki skin en nadir çıkanlardan yani blue gem bir skin. İlgilenen arkadaşlar varsa nakitte indirim yapabilirim. Bıçak gibi ürünlerle takasa da olurum var. Fotoğrafı aşağıda ekliyorum. Acil ihtiyaçtan satılıktır normal şartlarda aylar sonra satmayı beklediğinizde ederi 30-40 civarı olacaktır. Alan arkadaşa şimdiden mutluluklar dilerim. İyi forumlar, iyi oyunlar.

Ekler

• deserteagle.jpg
    deserteagle.jpg
    1.2 MB · Hit: 348

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ali Mert Okuducu
Fiyat ne düşünüyorsunuz hocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekliflere açığım şu an 13 civarı düşünüyorum. Düşünüyorsanız ulaşabilirsiniz bana özel mesaj sistemi var mı pek anlayamıyorum ama numara ile de iletişim kurabiliriz.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,262
İsim
kadir
Bekle 1 sene kadar. YTD.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,427
İsim
Oğuz

newaziz

80+ Bronze
Merhaba, elimde yeni çıkan bir skin olan Desert Eagle Isıyla İşlenmiş var. Fakat elimdeki skin en nadir çıkanlardan yani blue gem bir skin. İlgilenen arkadaşlar varsa nakitte indirim yapabilirim. Bıçak gibi ürünlerle takasa da olurum var. Fotoğrafı aşağıda ekliyorum. Acil ihtiyaçtan satılıktır normal şartlarda aylar sonra satmayı beklediğinizde ederi 30-40 civarı olacaktır. Alan arkadaşa şimdiden mutluluklar dilerim. İyi forumlar, iyi oyunlar.
30 40 dediğiniz 40k olarak dimi? Vergisi varmıdır bunun ya?. Meraktan soruyorum. Fatura fln kesiliyor mu bu tür işlemlerde?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom