Haaa şunuda bil o pkk itlerine silah füze aklına gelebilecek çoğu şey amerikadan tedarik edildiGreen card başvur sempatizanlıktan alırlar belki
Dostum Almanya bile bize verilen silahları teröre karşı kullanmama şartı ile verdi. Sana yaşayabileceğin her şeyi versem; Ev, Maaş, Araba, İş, Refah, Eğitim, Bilim ve bir çok şey. Almanya'ya gitmez misin?Haaa şunuda bil o pkk itlerine silah füze aklına gelebilecek çoğu şey amerikadan tedarik edildi
Sana sakız satıcam ama balon patlamassın dedim ve satın aldın. Ne yaparsınDostum Almanya bile bize verilen silahları teröre karşı kullanmama şartı ile verdi. Sana yaşayabileceğin her şeyi versem; Ev, Maaş, Araba, İş, Refah, Eğitim, Bilim ve bir çok şey. Almanya'ya gitmez misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da Tarihleri boyunca işgalci, sömürgeci, ********, katil vs. vs. olan Avrupa'ya, Amerika'ya, gitmez misin?
Her görüşe saygım var fakat gerçekten hayran olunacak neredeyse çok az şeyi varAmerika'nın neyine mi hayranız? Bu nasıl bir soru? Sence Amerika'nın neyine hayran kalamazsın?
10525 KM Uzakta sadece ahhh ahh
Almanya'yı örnek olarak verdim çoğu devlet aynısını yaptı bize zaten. Ayrıca caps açmamın sebebi zeka seviyemin düşük olması deği, trol ve coşkulu şekilde anlatmamı hissettirmek için açtım.Sana sakız satıcam ama balon patlamassın dedim ve satın aldın. Ne yaparsın
Dostum sen almanyanın nasıl şahlandığını biliyormusun? O da amerika sayesinde biraz tarih bil
ATAsını Tanımayan it peşinde gezermiş
YAŞIN KAÇ BİLMIYORUM AMA CAPS KAPATACAK KADAR ZEKAN SEVİYENIN OLMADIGINI VARSAYARSAM
ALTIN BUHARLAŞIRMI SORUSUYLA EŞ DEĞER OLARAK TANIMLAYIP engelliyorum
Gitmem kanka Amerika YPG ye ağır yüklü destek veren bir ülke ki zamanında PKK ya da çok silah verdi şuan askerlerin şehit düşüyorsa burda ABD ninde payı var yani ABD sempatizmini ben olsam kendime yakıştırmazdimDostum Almanya bile bize verilen silahları teröre karşı kullanmama şartı ile verdi. Sana yaşayabileceğin her şeyi versem; Ev, Maaş, Araba, İş, Refah, Eğitim, Bilim ve bir çok şey. Almanya'ya gitmez misin?
Ya da Tarihleri boyunca işgalci, sömürgeci, ********, katil vs. vs. olan Avrupa'ya, Amerika'ya, gitmez misin?
Dostum haklısın. Dediğin gerçek ve bu durum için gerçekten üzgünüm. Ayrıca ABD sempatizanı değilim, sadece seviyorum. Kızların Paris sevgisi gibi bir şey.Gitmem kanka Amerika YPG ye ağır yüklü destek veren bir ülke ki zamanında PKK ya da çok silah verdi şuan askerlerin şehit düşüyorsa burda ABD ninde payı var yani ABD sempatizmini ben olsam kendime yakıştırmazdim
İlgi odağı olmaya çalışan biri boşver boş boş sempatizanlığını köşese yapsın havlayan köpek ısırmazGitmem kanka Amerika YPG ye ağır yüklü destek veren bir ülke ki zamanında PKK ya da çok silah verdi şuan askerlerin şehit düşüyorsa burda ABD ninde payı var yani ABD sempatizmini ben olsam kendime yakıştırmazdim