Neler Yeni

DESTANSI AMERİKA SEVDAM...

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
Haaa şunuda bil o pkk itlerine silah füze aklına gelebilecek çoğu şey amerikadan tedarik edildi
Dostum Almanya bile bize verilen silahları teröre karşı kullanmama şartı ile verdi. Sana yaşayabileceğin her şeyi versem; Ev, Maaş, Araba, İş, Refah, Eğitim, Bilim ve bir çok şey. Almanya'ya gitmez misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da Tarihleri boyunca işgalci, sömürgeci, ********, katil vs. vs. olan Avrupa'ya, Amerika'ya, gitmez misin?

Hanaz

80+ Gold
Dostum Almanya bile bize verilen silahları teröre karşı kullanmama şartı ile verdi. Sana yaşayabileceğin her şeyi versem; Ev, Maaş, Araba, İş, Refah, Eğitim, Bilim ve bir çok şey. Almanya'ya gitmez misin?

Ya da Tarihleri boyunca işgalci, sömürgeci, ********, katil vs. vs. olan Avrupa'ya, Amerika'ya, gitmez misin?
Sana sakız satıcam ama balon patlamassın dedim ve satın aldın. Ne yaparsın

Dostum sen almanyanın nasıl şahlandığını biliyormusun? O da amerika sayesinde biraz tarih bil

ATAsını Tanımayan it peşinde gezermiş

YAŞIN KAÇ BİLMIYORUM AMA CAPS KAPATACAK KADAR ZEKAN SEVİYENIN OLMADIGINI VARSAYARSAM

ALTIN BUHARLAŞIRMI SORUSUYLA EŞ DEĞER OLARAK TANIMLAYIP engelliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Amerika'nın neyine mi hayranız? Bu nasıl bir soru? Sence Amerika'nın neyine hayran kalamazsın?

10525 KM Uzakta sadece ahhh ahh
Her görüşe saygım var fakat gerçekten hayran olunacak neredeyse çok az şeyi var

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
Sana sakız satıcam ama balon patlamassın dedim ve satın aldın. Ne yaparsın

Dostum sen almanyanın nasıl şahlandığını biliyormusun? O da amerika sayesinde biraz tarih bil

ATAsını Tanımayan it peşinde gezermiş

YAŞIN KAÇ BİLMIYORUM AMA CAPS KAPATACAK KADAR ZEKAN SEVİYENIN OLMADIGINI VARSAYARSAM

ALTIN BUHARLAŞIRMI SORUSUYLA EŞ DEĞER OLARAK TANIMLAYIP engelliyorum
Almanya'yı örnek olarak verdim çoğu devlet aynısını yaptı bize zaten. Ayrıca caps açmamın sebebi zeka seviyemin düşük olması deği, trol ve coşkulu şekilde anlatmamı hissettirmek için açtım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık

Gitmem kanka Amerika YPG ye ağır yüklü destek veren bir ülke ki zamanında PKK ya da çok silah verdi şuan askerlerin şehit düşüyorsa burda ABD ninde payı var yani ABD sempatizmini ben olsam kendime yakıştırmazdim

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
Gitmem kanka Amerika YPG ye ağır yüklü destek veren bir ülke ki zamanında PKK ya da çok silah verdi şuan askerlerin şehit düşüyorsa burda ABD ninde payı var yani ABD sempatizmini ben olsam kendime yakıştırmazdim
Dostum haklısın. Dediğin gerçek ve bu durum için gerçekten üzgünüm. Ayrıca ABD sempatizanı değilim, sadece seviyorum. Kızların Paris sevgisi gibi bir şey.

Hanaz

80+ Gold
İlgi odağı olmaya çalışan biri boşver boş boş sempatizanlığını köşese yapsın havlayan köpek ısırmaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merak ettim odanda Türk bayrağı ve Atatürk portresi de var mı

The Semih

80+ Gold
Amerika rüyası eskidendi, günümüz amerikası geçmişin mirasını sömürüyor.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM.

Bunları yazan birine açıkçası acıyasım geldi... Amerikada özünü değiştirmedikçe yaşamak imkansızdır. Bunu Türk ve İslam birisi için yazdım eğer sen böyle değilsen zaten yazımın bir anlamı kalmıyor. İstediğin yere gitmekte özgürsün, peki seni tutan nedir? para mı yoksa başka şeyler mi?

Top Bottom