Neler Yeni

DESTANSI AMERİKA SEVDAM...

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,166
İsim
Hakan
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.
bilader senin kütük nereydi

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM.

Bunları yazan birine açıkçası acıyasım geldi... Amerikada özünü değiştirmedikçe yaşamak imkansızdır. Bunu Türk ve İslam birisi için yazdım eğer sen böyle değilsen zaten yazımın bir anlamı kalmıyor. İstediğin yere gitmekte özgürsün, peki seni tutan nedir? para mı yoksa başka şeyler mi?
Abarttım, bu kadar da değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Atatürk'ün tek aşkı vatanı yani kurduğu Türkiye Cumhuriyeti dir diyebiliriz. O başka ülkere özenip, bezenip iş yapmamıştır. Duvara ister Atatürk heykeli asıp tapın ama Atatürk'ün ruhunu anlayamadıktan sonra ve Türklüğü ve Türk bayrağının kutsallığını özümseyemedikten sonra ancak kendini kandırırsın. Hiç bir şey ifade etmez.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.

Düzeltme: Dostalar konu çok yanlış yerlere çekildi. Merak etmeyin vatanımı Türkiye'yi seviyorum. Yukardaki metinde bir kaç cümle gerçekten abartı, gerçek dışı. Ama Amerika'ya git deseler giderim yani.
Hocam Amerika'ya umarım bir gün gidersiniz fakat şunları unutmamanız gerektiğini de söyleyeyim Amerika'da hastaneye düştüğünüz an sizi çok zorlar sağlık sistemi yok .Avrupa'da ülkeler 4 gün çalışma sistemine geçmişken Amerika çalışanlarına en kötü çalışma hayatını sunan dünyada 8. ülke evet çok güzel bir ülke ama bazı yanları çok kötü.Çoğu insan oraya gidince çoğu şeyin düzeleceğini düşünüyor ama Amerika'da düştükten sonra tutunmak çok zor.

Top Bottom