imasa32
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 798
- İsim
- Sami Kökmen
Dün itibari ile pc’yi açıp çoğu kurulumları yapmış bulunmaktayım. Bu güne kadar her türlü destek, tavsiye, bilgi veren; yazdığım sorulara cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Sayenizde 1 yıllık pc toplama maceramın sonuna geldim demek isterdim ama bir tek ekran kartı kaldı. HD 4650 ne kadar götürecek bakalım. Herkese tekrardan bu yolda bana destek olduğu için teşekkür ederim.
DİPNOT: Anakart hakkında önceki günlerde konu açmıştım. Tanıdığım bilgisayarcı yapamadı ve anakart bozuk demişti. Sıfır parçanın bozuk olduğunu hiç düşünmüyordum. Daha bilgili bir yere götürdüm ve adamlar hemen bios güncelleyip anakartı teslim ettiler. Tıkır tıkır çalıştı. Siz siz olun tanıdığım yer diye değil bilgili olan yer diye seçiminizi yapın.
DİPNOT: Anakart hakkında önceki günlerde konu açmıştım. Tanıdığım bilgisayarcı yapamadı ve anakart bozuk demişti. Sıfır parçanın bozuk olduğunu hiç düşünmüyordum. Daha bilgili bir yere götürdüm ve adamlar hemen bios güncelleyip anakartı teslim ettiler. Tıkır tıkır çalıştı. Siz siz olun tanıdığım yer diye değil bilgili olan yer diye seçiminizi yapın.