Detaylı ekran kartı temizliği

Bitcoin

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,577
Baştan söyleyeyim belirli bir el hakimiyetim var, kart elimde kalmaz.
2. El mining çıkması RX570 alacağım ve detaylı bir temizlik yapacağım elime ulaşınca. Ne yapmalıyım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Direkt WD40 la devreleri temizleyeyim mi yoksa devre temizleyici ile mi temizleyeyim? Termal ped biraz pahalı geldi çok etki eder mi? Termal macunu zaten CM nin süreceğim.
Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Zamanın olursa kısa bir cevap yazarsan sevinirim. Teşekkürler.

Baştan söyleyeyim belirli bir el hakimiyetim var, kart elimde kalmaz.
2. El mining çıkması RX570 alacağım ve detaylı bir temizlik yapacağım elime ulaşınca. Ne yapmalıyım? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Direkt WD40 la devreleri temizleyeyim mi yoksa devre temizleyici ile mi temizleyeyim? Termal ped biraz pahalı geldi çok etki eder mi? Termal macunu zaten CM nin süreceğim.
Dikkat etmem gereken bir şey var mı?

@Abdullah Hacıgül Zamanın olursa kısa bir cevap yazarsan sevinirim. Teşekkürler.
İnternette videoları vardır temizleme termal macun vs vs izlemen daha açıklayıcı olmaz mı?

İnternette videoları vardır temizleme termal macun vs vs izlemen daha açıklayıcı olmaz mı?
Yok hakimim zatne macun temizleme falan. PCB yi nasıl tozlardan arındırıp temizlemek istiyorum.
Şu arkadaşın videosunu izledim, güzel anlatmış fakat 570 e o şekilde devre temizleyici sıkıp fırça ile hafifçe temizlemek sorun çıkartır mı bunu merak ettim.

Termal ped biraz pahalı geldi çok etki eder mi? Şu soruma cevap alsam yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,762
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri