Neler Yeni

Detroit: Become Human Donma, Aniden Kasma & Ses Kayma Sorunu

techno

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar Detroit: Become Human oynarken aniden 5-10 saniyeliğine aşırı kasma, ESC'ye bile basamama nadir de olsa ses kayması sorunu yaşıyorum. 4K 60FPS Ultra olarak oynuyorum bu sorundan dolayı 2K 60FPS High ayarlara indirdiğimde gene aynı sorun, aynı şekilde vardı. Oyunu korsan olarak indirdim. Acaba bundan mı kaynaklı? Ayrıca ilk oyunu açtığımda böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım, hiç drop girmeden, kasmadan oynatıyordu. Oyunu ikinci açışımda ortaya çıktı. (Genellikle aniden kasma oluyor eğer kasma uzun sürerse ses kayması ve donma sorunları da ortaya çıkabiliyor.)
Sistem oyunu en yüksek ayarlarda oynatmak için gayet yeterli:
RTX 3070 Ti 8GB 256Bit Ekran Kartı, HP EX950 5MS23AA 1 TB SSD, i5-11400F 2.60Ghz 6 Çekirdek 12MB İşlemci, Asrock B560 Anakart, Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Güç Kaynağı, Performax Tryant Kasa, G Skill RipjawsV 16GB (2X8) RAM, Acer VG272UP 27" 144 Hz 1ms Monitör

Korsan oyunlardaki bazı dosyalari, Microsoft defendir tararken siliyor sormadan. İkinci açışinda başına gelmesinin sebebi bu olabilir.

Korsan indirdiğinden dolayı olabilir.

Eksik dosyalardan dolayı oluyordur onu da yüklediğiniz dizine gidin oralarda vardır.
Büyük ihtimalle c+++ diye olanlardır

Eksik dosyalardan dolayı oluyordur onu da yüklediğiniz dizine gidin oralarda vardır.
Büyük ihtimalle c+++ diye olanlardır
Hocam acaba ayrı olarak mı yüklemek gerekiyor çünkü oyunun dosyalarının olduğu bölümde o tarzdan pek bir şey yok. Zaten kurulumda ayrı olarak birkaç program kurmuştu (isimlerini hatırlamıyorum fakat anti virüs programı falan değil, oyun için gerekli programlar)

Ekler

• 01.PNG
    01.PNG
    106.6 KB · Hit: 120
  • 02.PNG
    02.PNG
    13.9 KB · Hit: 109
  • 03.PNG
    03.PNG
    16 KB · Hit: 113
Hocam acaba ayrı olarak mı yüklemek gerekiyor çünkü oyunun dosyalarının olduğu bölümde o tarzdan pek bir şey yok. Zaten kurulumda ayrı olarak birkaç program kurmuştu (isimlerini hatırlamıyorum fakat anti virüs programı falan değil, oyun için gerekli programlar)
Redist içinde olan dosyaları kurun

Ekler

• 01.PNG
    01.PNG
    15.8 KB · Hit: 96
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,442
Üyeler
173,041