Detroit: Become Human mı? Marvel's Spider-Man: Remastered mı?

Hocam nasıl bir oyun istiyorsunuz ona göre değişir . Aksiyon tarzı oyun istiyorsanız spiderman, yeni şeyler görmek istiyorsanız detroit öneririm.

Hocam nasıl bir oyun istiyorsunuz ona göre değişir . Aksiyon tarzı oyun istiyorsanız spiderman, yeni şeyler görmek istiyorsanız detroit öneririm.
Hocam aslında şey diye düşündüm, Detroiti Epic Games'den, Spider-Man'i paylaşımlı olarak oynarım diye düşündüm.
Biliyorum indirimde fakat şuan ona ayıracak bütçem yok.

Bence detroit epic fiyatına göre spidermanden daha iyi bir oyun vadediyor dediğiniz gibi yapılabilir.

detroit

Detroit epicte 150 TL olduğunu bilmiyordum çok sağ ol.
Bu fiyata kesinlikle alınır.
İndirime girer mi ? Şu an acelem yok almak için.

Türkiyede fiyatlar çok farklı hocam, Örneğin, Steam'de 1000 liraysa Epic Games'de 50 TL olabiliyor.
Detroit: Become Human bir örnekdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sonraki indirim, Yaz İndirimleri. 17 Temmuz - 31 Temmuz tarihlerinde. Ben bu fiyatla alacağım bence sizde öyle yapmalısınız.

Türkiyede fiyatlar çok farklı hocam, Örneğin, Steam'de 1000 liraysa Epic Games'de 50 TL olabiliyor.
Detroit: Become Human bir örnekdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Steam fiyatına bakıp bakıp küfür ediyordum oynayamam bu saatten sonra diyordum epicte ucuz olması çok mutlu etti.

Hocam sonraki indirim, Yaz İndirimleri. 17 Temmuz - 31 Temmuz tarihlerinde. Ben bu fiyatla alacağım bence sizde öyle yapmalısınız.
evet öyle yaparım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,859
Üyeler
183,022
Son üye
NaXz77
Geri