Hocam ben 4070 super ryzen 5 7600 sistemde ultrada oynuyorum herhangi bir drop yok. Eski sistemimde radeon ekran kartı vardı onun programında bir ayarı açınca belirli oyunlarda drop giriyordu. Ayarın ismini hatırlamıyorum ama programın ayarını varsayılan yapıp tekrar dene istersen.Sistemim rx7600 ryzen 7 5700x ultradan yükseğe cektim yine drop yiyorum nedenini bilen var mı??
varsayılanda hocam zaten başka formlarda oyunun optimimazsyonu kötü demislerdi ondan olabilir mi baskları da bu sorunu yasıyormus hocamHocam ben 4070 super ryzen 5 7600 sistemde ultrada oynuyorum herhangi bir drop yok. Eski sistemimde radeon ekran kartı vardı onun programında bir ayarı açınca belirli oyunlarda drop giriyordu. Ayarın ismini hatırlamıyorum ama programın ayarını varsayılan yapıp tekrar dene istersen.
Oyundan olabilir ama ben ilk oynaşımda eski sistemimle oynamıştım ve kaldırmıyordu ona rağmen drop girmeden oynamıştım.varsayılanda hocam zaten başka formlarda oyunun optimimazsyonu kötü demislerdi ondan olabilir mi baskları da bu sorunu yasıyormus hocam
peki hocam ayarlardan sunu ac ya da kapat dediğiniz bir özellik var mıOyundan olabilir ama ben ilk oynaşımda eski sistemimle oynamıştım ve kaldırmıyordu ona rağmen drop girmeden oynamıştım.
Şuan işteyim ayarlar aklımda değil ama vaktin varsa eve gidince kendi ayarlarım üzerinden bakıp optimizasyon için yardımcı olmaya çalışırım hocam.peki hocam ayarlardan sunu ac ya da kapat dediğiniz bir özellik var mı
cok sag olun hocam kolay gelsin size ben de cyberpunk ve witcherda test yapıcam drop yiyor muyum diye tekrardan kolay gelsinŞuan işteyim ayarlar aklımda değil ama vaktin varsa eve gidince kendi ayarlarım üzerinden bakıp optimizasyon için yardımcı olmaya çalışırım hocam.
Teşekkür ederim bu arada görsel yüklemişsiniz dikkatimden kaçmış en alttaki iki ayar bende hep bi fps sorunu çıkarmıştır. Tabi rx550 için öyleydi güçlü bir kart değil malumcok sag olun hocam kolay gelsin size ben de cyberpunk ve witcherda test yapıcam drop yiyor muyum diye tekrardan kolay gelsin
kapattım hocam onları simdi yarın tekrar denicemTeşekkür ederim bu arada görsel yüklemişsiniz dikkatimden kaçmış en alttaki iki ayar bende hep bi fps sorunu çıkarmıştır. Tabi rx550 için öyleydi güçlü bir kart değil malum![]()