Neler Yeni

Devamsızlık ne kadar kaldı?

TahinPekmez

80+ Silver
hocam şu an hastayım yakınım vefat ettiği için 1 hafta gidemedim. Müdür yardımcısı 10 gün ekleniyor dedi eve gönderdi. Ben ne yapayım şimdi?
yapacağın şu, 10 gün daha kafanı dinle, müdür dediyse halleder. takma kafana. kim.vefat etti başın sagolsun

MOON_MVR

80+ Bronze
denendi onaylandı ne hayalinden bahsediyorsun bir şey bilmeden konuşuyorsun :D
Deren'de onaylandı diyen kardeşim Gel bana o zaman öğrenci bilgilerini at da ben tekrardan senin hakkında bir soruşturma başlatayım yaptığım usulsüzlüğü Ben usulüne uygun bir şekilde cezasını kestireyim ikimiz için de sağlıklı bir şey olur hani burada yaptığım bir yasa dışı veya Hani senin deyiminle k**** Allahıma olayını ben usulüne uydurayım yaptığın hatayı doğru bir şekilde çözeyim istersen kardeşim ne dersin yaptığın burada bir yanlışı burada gelip arkadaşa senin doğru bir şeymiş gibi itelemen ne kadar doğru güzel kardeşim y

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
Hocam sistemi değiştirdiler artık biz 12. sınıf olduğumuza müdürlerle müdür yardımcılarıyla hep sohbet içerisindeyiz raporlu yada faaliyet olmadığı sürece izin kağıdı olsa bile işlenemiyor 2-3 günden sonra ya o gün vericekler kağıdı yada ertesi gün hemen vermeliler
nezamandan belli sistem değişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deren'de onaylandı diyen kardeşim Gel bana o zaman öğrenci bilgilerini at da ben tekrardan senin hakkında bir soruşturma başlatayım yaptığım usulsüzlüğü Ben usulüne uygun bir şekilde cezasını kestireyim ikimiz için de sağlıklı bir şey olur hani burada yaptığım bir yasa dışı veya Hani senin deyiminle k**** Allahıma olayını ben usulüne uydurayım yaptığın hatayı doğru bir şekilde çözeyim istersen kardeşim ne dersin yaptığın burada bir yanlışı burada gelip arkadaşa senin doğru bir şeymiş gibi itelemen ne kadar doğru güzel kardeşim y
tamam kardeşim kardeşim kardeşim awtkjhknjtaowkna

MOON_MVR

80+ Bronze
Gelmişsin burada usulsüz bir şekilde devamsızlık hakkını sildirmişsin kendi eğitim hayatını riske atmışsın bir de bunu çok iyi bir şeymiş gibi Başka insanlara öneriyorsun çok yazık kardeşim ne diyeyim Bir de buna gülüyorsun ya Yaptığın o suçsuzluğa karşın Kendinize iyi sanma diğerleri O zaman boşuna okula gidiyor kardeşim Madem böyle bir şey var Genelde onaylandı diyorsun ya defterde yazılan günler mi geçerli olacak sistem de yazan gönderme ona göre artık ceza sana mı kesilirim kesilirim müdür yardımcısından mı kesilir o artık Allah kerim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,493
İsim
Emre
Discord
necromancerr
nezamandan belli sistem değişti
birkaç hafta ya oldu ya olmadı gözümüzün önünde sisteme uzun süre geçmişleri özürsüzden özürlüye geçiremediklerini gösterdiler

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
birkaç hafta ya oldu ya olmadı gözümüzün önünde sisteme uzun süre geçmişleri özürsüzden özürlüye geçiremediklerini gösterdiler
doğrudur o zaman ben 2 ay önce falan yapmıştım

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
bugün doktor 3 gün rapor verdi o yüzden bu konuyu açtım. Yarın okula gidip durumu açıklığa kavuşturacağım.

MOON_MVR

80+ Bronze
Gelmişsin burada usulsüz bir şekilde devamsızlık hakkını sildirmişsin kendi eğitim hayatını riske atmışsın bir de bunu çok iyi bir şeymiş gibi Başka insanlara öneriyorsun çok yazık kardeşim ne diyeyim Bir de buna gülüyorsun ya Yaptığın o suçsuzluğa karşın Kendinize iyi sanma diğerleri O zaman boşuna okula gidiyor kardeşim Madem böyle bir şey var Genelde onaylandı diyorsun ya defterde yazılan günler mi geçerli olacak sistem de yazan gönderme ona göre artık ceza sana mı kesilirim kesilirim müdür yardımcısından mı kesilir o artık Allah kerim
Bu sesli klavye kullanması da gerçekten zor bir şeymiş şimdi bir yandan elim meşgul çalışıyorum yazamadığım için sesli klavye kullanayım dedim de bu ne kadar garip bir şey yazdıklarımın yarısını hiç yanlış çeviri Neyse anladığını düşünüyorum Benim için problem yok

bugün doktor 3 gün rapor verdi o yüzden bu konuyu açtım. Yarın okula gidip durumu açıklığa kavuşturacağım.
Senin için en sağlıklısı olur kardeşim dediğin gibi en iyisi resmi bir belge ile beraber kendini temize Çekmen Belki ben yanlışımdır belki Hani dediğin gibi 10 gün hakkım vardı fakat Hani bu söylemde kalmış bir şey şu an ben attığın SS sigara konuşacak olursam senin 2,5 gün devamsızlığın var ama müdür diyorsa 10 gün devamsızlığın var bunu sana kanıtlasın

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
devamsızlıklar her günün sonunda girilir bir gün okula gitme bak devamsızlık işlenirse git müdür yardımcısıyla konuş

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes
hocam şu an hastayım yakınım vefat ettiği için 1 hafta gidemedim. Müdür yardımcısı 10 gün ekleniyor dedi eve gönderdi. Ben ne yapayım şimdi?
yönetmelikte görmüştüm kardeşim başın sağolsun sen dinlen gitme devamsızlıkta istediğin zaman özürsüzden özürlüye aldırabiliyorsun müdürle konuşur halledersin

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Ares Blackrosa
Ek olarak 30 günü geçer se değil 30 gün olursa kalıyorsun kısaca 3 gün bile değil 2 gün ve + yarım gün hakkın var yerinde olsam dikkat ederdim.

30,5 olursa kalır, 30'da sorun olmaz. Benim öyleydi lise son sınıfta 5-6 yıl önce.

thekhione

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Bruce WAYNE
Bu sesli klavye kullanması da gerçekten zor bir şeymiş şimdi bir yandan elim meşgul çalışıyorum yazamadığım için sesli klavye kullanayım dedim de bu ne kadar garip bir şey yazdıklarımın yarısını hiç yanlış çeviri Neyse anladığını düşünüyorum Benim için problem yok

Senin için en sağlıklısı olur kardeşim dediğin gibi en iyisi resmi bir belge ile beraber kendini temize Çekmen Belki ben yanlışımdır belki Hani dediğin gibi 10 gün hakkım vardı fakat Hani bu söylemde kalmış bir şey şu an ben attığın SS sigara konuşacak olursam senin 2,5 gün devamsızlığın var ama müdür diyorsa 10 gün devamsızlığın var bunu sana kanıtlasın
Hocam bi sorar mısınız dediğiniz yakınınıza benim durumumu rica etsem.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bıraz alakasız gelebılır ama ayn durumu askerde devrem yasamıstı 1.derece yakını vefat ettıgı ıcın 10 gun exstra ızın verıldı ve safaktanda dustu yanı mudur dedıyse dogrudur boyle bır hakkın olabılır (basın sagolsun dostum Allah rahmet eylesın )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,325
Üyeler
163,645
Son üye
untregon