isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
polisler bile maske takmıyor.
Bizim burada öyle oldu hatta yapmazsanız 12000 TL ile 6000 TL arası ceza dedi. Galiba yatmayan öğretmen maaşlarını bizden çıkaracaklar.Geçen berbere gittim, bunların hiç biri uygulanmamıştı, klima açıktı. Havlular yıkanıp tekrar kullanılıyordu.
Valla ben izmirdeyim gaziemir de geçen saç traşı+ sakal traşı oldum, sakal abartı değildi makineyle yanları aldı düzeltti sadece. 100 tl verdim 40 tl geri uzattı vay anasını 60tl aldı adam la dedim tam laf yapcaktım sonradan 10tl daha verdiMuğla'da oturuyoruz babamla ben kuaförüz 25 TL olmasına rağmen millet hala pazarlığını yapıyor. Bu arada babam 35 yıldır kuaför yani baya güzel kesiyor.
Merkezi yerdeyiz biraz. Geçen bir berbere bundan dolayı 7000 TL yazmışlar ne güzel alem.Valla ben izmirdeyim gaziemir de geçen saç traşı+ sakal traşı oldum, sakal abartı değildi makineyle yanları aldı düzeltti sadece. 100 TL verdim 40 TL geri uzattı vay anasını 60tl aldı adam la dedim tam laf yapcaktım sonradan 10tl daha verdiMerkezi bi yerdeyseniz polisler denetim yapabilir bende kendi çapında merkezi bir bölgede sayılırım ama polisler bir şey yapmıyor size denk gelmişler şansızlık.
Bütün her şeyin sorumlusu ve tek nedeni başımızın belası sevgili cumhurbaşkanımızBugün dükkandaydım ve polisler geldi. Polisler geldi ve bir ton istekte bulundu. Masalarda makas kalmayacak saat başı çamaşır suyuyla yıkanacak, taraklar saat başı yıkanacak, havlular tek kullanımlık olarak satın alınacak, tıraş fırçaları kapalı bir poşete konulup saat başı yıkanacak, tıraş makinelerinde 1 tane bile kıl olmayacak, masaların üstünde hiç bir şey olmayıp sadece kutulardan alınacak, çekmecelerde jilet v.b şeyler bulunmayacak, dolaplar boşaltılacak, raflar boşaltılacak ve tüm şampuanlar bittikçe yenisi alınacak. Bu kurallar nedir arkadaşlar birisi açıklayabilir mi? Dün tekneye bir baktım 200 kişi dip dibe geliyor bize bu kadar ağır kurallar uygulanıyor. Dünyanın en saçma ülkesinde yaşadığımı bir kere daha anladım. Bu arada tek kullanımlık havlunun tanesi 3 TL tıraş desen 25 TL 22 TL 1 tıraşta 2 havlu kullanılsa 19 TL.
Devlete değil hükümete laf edecekseniz edin ama devlet derseniz genellemiş olursunuzBugün dükkandaydım ve polisler geldi. Polisler geldi ve bir ton istekte bulundu. Masalarda makas kalmayacak saat başı çamaşır suyuyla yıkanacak, taraklar saat başı yıkanacak, havlular tek kullanımlık olarak satın alınacak, tıraş fırçaları kapalı bir poşete konulup saat başı yıkanacak, tıraş makinelerinde 1 tane bile kıl olmayacak, masaların üstünde hiç bir şey olmayıp sadece kutulardan alınacak, çekmecelerde jilet v.b şeyler bulunmayacak, dolaplar boşaltılacak, raflar boşaltılacak ve tüm şampuanlar bittikçe yenisi alınacak. Bu kurallar nedir arkadaşlar birisi açıklayabilir mi? Dün tekneye bir baktım 200 kişi dip dibe geliyor bize bu kadar ağır kurallar uygulanıyor. Dünyanın en saçma ülkesinde yaşadığımı bir kere daha anladım. Bu arada tek kullanımlık havlunun tanesi 3 TL tıraş desen 25 TL 22 TL 1 tıraşta 2 havlu kullanılsa 19 TL.