Amazondan almayı tercih ederdim direk kendileri satış sonrası destekte iyilermerhabalar işlemci (Ryzen 5 5600) alıcam ama hangi mağazayı tercih etsem karar veremedim hangi mağazadan almalıyım ? DFS bilgisayarın göndericisi amazon.
DFSmerhabalar işlemci (Ryzen 5 5600) alıcam ama hangi mağazayı tercih etsem karar veremedim hangi mağazadan almalıyım ? DFS bilgisayarın göndericisi amazon.
Gönderim onlarda sadece satıcı DFS bilgisayarAmazondan almayı tercih ederdim direk kendileri satış sonrası destekte iyiler
Sorun değil amazonun kendi sayfasından alıyorsanız eğer amazon gene her türlü destek sağlayacaktırGönderim onlarda sadece satıcı DFS bilgisayar
Sorun değil amazonun kendi sayfasından alıyorsanız eğer amazon gene her türlü destek sağlayacaktır
teknobiyotik ile ilgili @Can... 'ın konusu vardı gene yaşadığı bütün deneyimi sorabilir kendisi+30 gün iade değişim cabası
Dfs Teknobiyotikten daha güvenilirdir emin olabilir alacak arkadaşlar en azından firmadan destek alamazsan distribütörü koyuncu bilişim vs oluyor onlardan destek alıyorsun Teknobiyotik denen leş firma kendi getiriyor sanırım onlar dışında başka kimse yardımcı olamıyor ki onlar ztn yardımcı olmuyor zarar ettiğinle kalıyorsunteknobiyotik ile ilgili @Can... 'ın konusu vardı gene yaşadığı bütün deneyimi sorabilir kendisi