T thworld 80+ Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 182 Dahası Reaksiyon skoru 70 İsim AbdulRezzak 26 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar sizce kalkar mı? Birde mühendislik kontenjanlar daha fazla azaltılır mı?
A Akhisarli45 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1,125 Dahası Reaksiyon skoru 336 İsim Berke 27 Kasım 2023 #2 thworld yazmış: Arkadaşlar sizce kalkar mı? Birde mühendislik kontenjanlar daha fazla azaltılır mı? Devamı için tıklayın... Mantıklı olan dgs kalkmamalı ve kontejyanlar azaltılmalı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum
thworld yazmış: Arkadaşlar sizce kalkar mı? Birde mühendislik kontenjanlar daha fazla azaltılır mı? Devamı için tıklayın... Mantıklı olan dgs kalkmamalı ve kontejyanlar azaltılmalı. Ama sonuç ne olur bilmiyorum
MauroEmanuel Icardi 80+ Bronze Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 816 27 Kasım 2023 #3 DGS kalkmaz hocam. Kontenjanlarda bu sene deprem bölgesindeki öğrencileri diğer şehirlere kaydirdiklari için azaldı. Önümüzdeki sene bu seneye göre artar diye düşünüyorum
DGS kalkmaz hocam. Kontenjanlarda bu sene deprem bölgesindeki öğrencileri diğer şehirlere kaydirdiklari için azaldı. Önümüzdeki sene bu seneye göre artar diye düşünüyorum