DGS Türkçede Nasıl Yüksek Netler Yapabilirim?

Hocam mümkünse kendi evinizde okuyun 2 yıllık için farklı şehre gidilmez. Ben normalde Uludağ Mekatronik okuyordum orada hocalarla anlaşamayınca KOÜ Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi bölümüne geçtim. Ama hiç meslek lisesi çıkışlı değilsen bence bilgisayar programcılığı yaz. Ben anadolu çıkışlı olduğum için iki bölümde de meslek derslerinde zorlanmıştım bayağı. Oradan +3 ortalamayla ki bunu sınavlara 2 hafta çalışsanız yaparsınız rahat rahat mezun olup öyle girin sınava. Sınavda özellikle ön sıralamalarda OBP çok etkiliymiş ben onu bilmiyordum girerken bölüme.
giresunda bilgisayar programcılığı 930la alıyor ordu 720 ile 2sinede yetiyor puanım ordunun kampüsü eğitimi falan mı iyi ondan mı öyle acaba çok fark var mıdır her gün otobüsle 30 dk 1 saat falan ordu hangisini daha önceye yazmalıyım sence

giresunda bilgisayar programcılığı 930la alıyor ordu 720 ile 2sinede yetiyor puanım ordunun kampüsü eğitimi falan mı iyi ondan mı öyle acaba çok fark var mıdır her gün otobüsle 30 dk 1 saat falan ordu hangisini daha önceye yazmalıyım sence
Sıralama özellikle 2 yıllıklarda aşırı önemsiz bir konu. Hangisinde daha rahat edeceksen onu seç. Zaten ana amacın DGS diye anladım o yüzden nereden ne diploması aldığını çok takma. Eğer seçtiğini beğenmezsen 1.sınıfın sonunda MYP ile yatay geçiş yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,984
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri