Neler Yeni

DH Eagle mı Yeni gelecek sistem mi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Merhaba Cumartesi günü https://www.itopya.com/dh-eagle_h23947 bu sistemi b760m-k ve mld 7k okuma ssd ile 26k ya aldım halla kargolanmadı iptal edip 2 gün sonra gelecek olan sistemi beklesem mi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bekleyebilirsin ama gelen sistemi alabilirmisin oda var. Biliyosun çok hızlı tükeniyor :D.

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Merhaba Cumartesi günü https://www.itopya.com/dh-eagle_h23947 bu sistemi b760m-k ve mld 7k okuma ssd ile 26k ya aldım halla kargolanmadı iptal edip 2 gün sonra gelecek olan sistemi beklesem mi
aldığın sistem uygun fiyatlı 2 gün sonra o sistemi kaçırırsan bunu bulmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3-4 iş gününde anca yolluyolar bugün yada yarın verirler

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekleyebilirsin ama gelen sistemi alabilirmisin oda var. Biliyosun çok hızlı tükeniyor :D.
Aynen biliyorum bundan önceki 4060 lı sistemi alacaktım ama vazgeçtim gece 3 te mağaza önündeydim sonra param varken daha iyisini alayım dedim vazgeçtim bu sistemde iyi diyorsanız fp olarak uğraşmayayım tabi abdullah abinin çıkaracağı ile yarışamaz ama

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aynen biliyorum bundan önceki 4060 lı sistemi alacaktım ama vazgeçtim gece 3 te mağaza önündeydim sonra param varken daha iyisini alayım dedim vazgeçtim bu sistemde iyi diyorsanız fp olarak uğraşmayayım tabi abdullah abinin çıkaracağı ile yarışamaz ama

Siparişi iptal etmeyin parçalarda güzel, riskede girmeye gerek yok.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldığın sistem uygun fiyatlı 2 gün sonra o sistemi kaçırırsan bunu bulmazsın

3-4 iş gününde anca yolluyolar bugün yada yarın verirler
Teşekkürler ddr4 olduğu için biraz istemiyordum ama fp olarak uygunsa dursun o zaman abdullah abinin çıkaracağı kadar fp olmasada birde zaten seneye felan satmayı düşünüyorum ddr4 fiyatları o kadar düşmez herhalde 1 senede

Siparişi iptal etmeyin parçalarda güzel, riskede girmeye gerek yok.
Teşekkürler kargoya verselerde şu düşüncelerden kurtulsam sizce ddr4 sistem fiyatları 1 yılda çok düşermi 2. elde satıp ddr5 bir sisteme geçmeyi düşünüyorumda 1 yıl içinde

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Teşekkürler ddr4 olduğu için biraz istemiyordum ama fp olarak uygunsa dursun o zaman abdullah abinin çıkaracağı kadar fp olmasada birde zaten seneye felan satmayı düşünüyorum ddr4 fiyatları o kadar düşmez herhalde 1 senede

Teşekkürler kargoya verselerde şu düşüncelerden kurtulsam sizce ddr4 sistem fiyatları 1 yılda çok düşermi 2. elde satıp ddr5 bir sisteme geçmeyi düşünüyorumda 1 yıl içinde

Rahat satarsın çokta düşmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
mehmet genç

Sistemdeki ramlar neden single olarak duo lar daha iyi değilmi ona dikkat ettimde

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Berk
Güzel sistem, yeni gelecek sistemlerde stoklar çok hızlı tükeniyor. Alamama durumu olabilir.

emrext

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre atasoy

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Aynı sistemi aynı gün ben de sipariş verdim. Şu an sipariş durumunda be görünüyor sizde ve kargoya verdiklerinde yazar mısınız bana da ?
tabii ki yazarım kargoya verilince

emrext

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emre atasoy
tabii ki yazarım kargoya verilince
Hocam sizde de bu şekilde mi görünüyor sipariş durumu?

IMG_4470.png

Top Bottom