Neler Yeni

❌İndirim Bitti! DIERYA DK61se Oyun Klavyesi, %60 RGB Mekanik Klavye 328,48 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
Ben alıyorum o zaman bu arada 30 dolardan 15'e düşmüş olarak gözüküyor 15 dolar yani

Tüh be bu model hakkında detaylı bilgi var mı aceba

@Ckribrahim hocam alınır mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün için inceleme çeken olmamış amazon yorumlarında 30 dolarlık fiyatına göre mükemmel olduğu yazıyor ve şuan yarı yarıya uygun switchlerinden dolayı kararsız kaldım yoksa düşünmeden alırım RGB'si çok kaliteli durmasada en azından renk tonları göze batmıyor diğer konudaki ürünlerle kıyaslanmazsa fiyatı gayet uygun sepete ekledim bekliyorum
red switch alıp bi sure kullandıktan sonra saglam bi red switch sipariş verip kafanı rahatlatabilirsin bence ustunde gelen red switchleri seni bir süre idare eder

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
red switch alıp bi sure kullandıktan sonra saglam bi red switch sipariş verip kafanı rahatlatabilirsin bence ustunde gelen red switchleri seni bir süre idare eder
Brown düşünüyorum elimde razer blackwidow elite var green switch sesi aşırı fazla red gibi geri tepkimesi olmayan bir şeyde istemiyorum sesi tok ve hoş olsun yeter rengi için alacağım zaten yıllardır beyaz klavye hayalim var nasip olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır
Brown düşünüyorum elimde razer blackwidow elite var green switch sesi aşırı fazla red gibi geri tepkimesi olmayan şeyde istemiyorum sesi tok ve hoş olsun yeter rengi için alacağım zaten yıllardır beyaz klavye hayalim var nasip olmadı
ozaman brown swichli kaçırma sonra switchler dağılmaya başlarsa bangood dan sağlam bir switch alırsın değiştirirsin

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Hic yorum yok ben almadim bundan kaynakli alanlar bilgi verirse sevinirim

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
switch markasını bile yazmamislar max 1-2 ay icinde tuslar basmamazlik yapmaya baslar idarelik ve risk almak isteyen arkadaslar alabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,736
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom