ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Zamanında bi gamakay mk61 alamadık arkadaş
cidden bir daha olmaz mı?hk gaming bir daha gelmeyeceği için değerlendirmek isteyen arkadaşlara paylaştım.
red switch alıp bi sure kullandıktan sonra saglam bi red switch sipariş verip kafanı rahatlatabilirsin bence ustunde gelen red switchleri seni bir süre idare ederBen alıyorum o zaman bu arada 30 dolardan 15'e düşmüş olarak gözüküyor 15 dolar yani
Tüh be bu model hakkında detaylı bilgi var mı aceba
@Ckribrahim hocam alınır mı sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün için inceleme çeken olmamış amazon yorumlarında 30 dolarlık fiyatına göre mükemmel olduğu yazıyor ve şuan yarı yarıya uygun switchlerinden dolayı kararsız kaldım yoksa düşünmeden alırım RGB'si çok kaliteli durmasada en azından renk tonları göze batmıyor diğer konudaki ürünlerle kıyaslanmazsa fiyatı gayet uygun sepete ekledim bekliyorum
Brown düşünüyorum elimde razer blackwidow elite var green switch sesi aşırı fazla red gibi geri tepkimesi olmayan bir şeyde istemiyorum sesi tok ve hoş olsun yeter rengi için alacağım zaten yıllardır beyaz klavye hayalim var nasip olmadıred switch alıp bi sure kullandıktan sonra saglam bi red switch sipariş verip kafanı rahatlatabilirsin bence ustunde gelen red switchleri seni bir süre idare eder
ozaman brown swichli kaçırma sonra switchler dağılmaya başlarsa bangood dan sağlam bir switch alırsın değiştirirsinBrown düşünüyorum elimde razer blackwidow elite var green switch sesi aşırı fazla red gibi geri tepkimesi olmayan şeyde istemiyorum sesi tok ve hoş olsun yeter rengi için alacağım zaten yıllardır beyaz klavye hayalim var nasip olmadı
Hotswap mı switchler değişmiyor sanırımred switch alıp bi sure kullandıktan sonra saglam bi red switch sipariş verip kafanı rahatlatabilirsin bence ustunde gelen red switchleri seni bir süre idare eder
Aynen değilHotswap mı switchler değişmiyor sanırım
Keşke öyle olsaydı en azından aktif tuşlar değiştirilirdi gateronla filan ama bu şekilde ihtiyacı olanlar alsın benceAynen değil
Amazonda sepete atınca ürün bizim için bekliyordu değil mi?Keşke öyle olsaydı en azından aktif tuşlar değiştirilirdi gateronla filan ama bu şekilde ihtiyacı olanlar alsın bence
fırsat mıydı o yoksa hata mıydıhk gaming bir daha gelmeyeceği için değerlendirmek isteyen arkadaşlara paylaştım.
Hata olsa iptal ederler ve aynı fiyattan stok yenilemezlerdi ya yok fiyata stok eritiyorlar ya da köşeyi döndülerfırsat mıydı o yoksa hata mıydı