Neler Yeni

Çözüldü✓ Dieya DK61E'ye uygun red switch

tevf1kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tevfik K
Merhaba arkadaşlar, bir süredir Dierya DK61E blue switch kullanıyorum ve memnunum blue switchle ilgili hiçbir sıkıntım da yok ama kullandığım ilk mekanik klavye olduğu için red switchin de hissiyatını merak ediyorum ve denemek istiyorum. Gateron optical switch kullanıyor ama k-15 k-22 gibi değişik versiyonları var galiba tam anlayamadım. Dieya DK61E uygun bi red switch önerebilir misiniz. Ben bitane buldum ama uyumlu mu ve güvenilir mi emin değilim.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir tane switch söküp hem takıldığı yerin hem de switchin fotoğrafını at.

Tamam optic switch varmış. Kendi attığın olur.

tevf1kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tevfik K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tane switch söküp hem takıldığı yerin hem de switchin fotoğrafını at.

Tamam optic switch varmış. Kendi attığın olur.
hocam siz diyince merak edip çıkardım baktım ama bu optik switch mi oluyor internetteki sslerden anladığım kadarıyla mekanik.

Ekler

• ss.jpg
    ss.jpg
    61.5 KB · Hit: 53
  • ss2.jpg
    ss2.jpg
    63.9 KB · Hit: 51
  • ss3.jpg
    ss3.jpg
    55.9 KB · Hit: 46

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam siz diyince merak edip çıkardım baktım ama bu optik switch mi oluyor internetteki sslerden anladığım kadarıyla mekanik.
3-5 pin destekli normal mekanik switch. Ürün açıklamalarında neden optic switch yazıyor anlamadım.

Bundan ihtiyacın kadar alabilirsin yurtdışıyla uğraşma.

tevf1kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tevfik K
Evet ben de anlamadım amazondan optik switch diye almıştım ve sadece gateronun switchler uyuyor diye okumuştum. 3 veya 5 pinli başka markanın switchleri de uyumlu mu acaba ? Amazonda Akko V3 Pro switchlerini görüyordum iyiye benziyordu nasıllar bilgin var mı ?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet ben de anlamadım amazondan optik switch diye almıştım ve sadece gateronun switchler uyuyor diye okumuştum. 3 veya 5 pinli başka markanın switchleri de uyumlu mu acaba ? Amazonda Akko V3 Pro switchlerini görüyordum iyiye benziyordu nasıllar bilgin var mı ?
Evet 3-5 pinli başka marka model mekanik switchler de olur.

Dediğim gibi 15 gün gelmesini beklerim acelem yok diyorsan alabilirsin. 5 pin olduğu için daha az sallanıyor olabilir ama performans açısından attığım arasında bir fark yoktur. Kendim gateron pro g 2.0 red ve pro g 3.0 silver kullanıyorum. İkisi de güzel. 80M basış ömrü de iyi.

tevf1kk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tevfik K
Anladım. Yardım için teşekkürler.

Top Bottom