Dijital masa ekran saatleri

EmirGnss

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar,

Bilgisayar masam için dijital bir saat arıyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir model öneriniz varsa, lütfen kullandığınız ürünleri yorumlarda linkleriyle birlikte paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.

Merhabalar,

Bilgisayar masam için dijital bir saat arıyorum. Kaliteli ve uygun fiyatlı bir model öneriniz varsa, lütfen kullandığınız ürünleri yorumlarda linkleriyle birlikte paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.
IMG_20250220_220653.webp

Monitörün altındaki saati aldım 200 küsüre almıştım Şubat ayında şuan biraz artmış vergiyle beraber 350 küsür fiyata geliyor.
https://share.temu.com/xPlLlWU61dB

Güvenilir mi bu temu hiç alışveriş yapmadım

Merhabalar,

Arkadaşın attığının siyahı bu da , attığı linkten de bakabilirsin temuya yazdığın zaman da çıkıyor zaten
IMG_20250810_005455.webp

Dedikleri gibi temuda parsya gmre milyon çeşit var. Bende en aşaşı 10 saat aldım eşe dosta kendime vs. En uygun fiyatlı ve güzel ürünler orda bu konuda

Bendeki de böyle, fikir vermesi açısından paylaşayım istedim.. Bir ara ben de baya takmıştım bu konuya :D

Ekler

• 312312.webp
    312312.webp
    298.5 KB · Hit: 12
Geri