Neler Yeni

Dikey monitör önerisi

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Bütçe
4000
G24F-2 monitörü tam 11 aydır kullanıyorum. Şimdi yazılımdan ötürü arkadaşlarla projelelere atılacağız özellikle Ramazan boyunca. Yan monitöre ihtiyacım var. Dikey özellikte olabilen monitör önerisi istiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
attıklarımın hiç biri va panel değil

Honigfluss

80+ Bronze

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
ilk öneri baya güzel. Birde sonuncusu. Arada macbook içinde kullanırım type-c tabanlı olması baya iyiymiş
Ghosting den dolayı şikayeti çok. Msi nin pro serisi de güzeldir. Type c sizin için önemliyse 5. den başka çok seçeneğiniz yok zaten :D Birde bu var type c li https://www.trendyol.com/benq/essen...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.9
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonuncuyu bilmiyorum da ilk öneri berbat. Binbir tane kronik sorunu olan bir model. Bozulma garantili. G3'ten daha kötü bir monitör yok şu an.

g3 va.
pardon hocam farketmemişim çok fazla modeli var o monitörün kafa karışyor :D

Öğrenen_biri

80+ Bronze
@Honigfluss @-Mehmet-
istek belirtmedim, yan ekran olacağını zaten söylemişim. Şuan tek baktığım dikey olması, type-c olması şartı yok, zaten dönüştürücü ile hdmi/dp to type-c kablolarım var ve şuan mevcut olan monitörümde kullanıyorum. Tek isteğim dikey olması. Ve arkadaşın attıklarında 1 ve 5. seçenek oldukça iyi. F/P olarak

ekstra olarak önerin varsa tabiiki önerilere açığım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mehmet Aslan
@Honigfluss @-Mehmet-
istek belirtmedim, yan ekran olacağını zaten söylemişim. Şuan tek baktığım dikey olması, type-c olması şartı yok, zaten dönüştürücü ile hdmi/dp to type-c kablolarım var ve şuan mevcut olan monitörümde kullanıyorum. Tek isteğim dikey olması. Ve arkadaşın attıklarında 1 ve 5. seçenek oldukça iyi. F/P olarak

ekstra olarak önerin varsa tabiiki önerilere açığım
msi pro , samgung g3 ve typ c li modelinden birini seçmenizi öneririm. G3 va panelmiş bu arada onu hatırlatayım. Onun dışında bu üçüde sizi rahatlıkla memnun eder.

Top Bottom