Neler Yeni

DİKKAT!!! İstanbul Bilişim Dolandırıcılığı

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
2-3 gün önce İstanbul Bilişim adlı siteden çamaşır makinesi satın aldım. 15 gün kargolama süresi olduğunu belirttiler bende çok üstünde durmadım sonuçta ağır bir malzeme tedarik edilmesi vs uzun sürer diyerekten. Fakat bu gece Youtube üzerinden video izlerken önerilen videolar kısmında bir videoya denk geldim. Videoda anlatılanlara göre herkese 15 gün sonra kargolanacaktır denilip kargolanmıyor sürekli 5 gün sonra kargoda diyerek geçiştiriyorlarmış kısacası elinde olmayan ürünleri satıp tedarik edilecektir deniliyor. Bunları öğrenir öğrenmez siteye sipariş iptali için mesaj attım ve siparişin iptal edildiğini 14 gün içerisinde para iadesinin gerçekleşeceğini söylediler fakat şikayetvar.com üzerinden okuduğum şikayetlerde para iadesinin de yapılmadığını öğrendim. Bazıları şirketin genel merkezine giderek paralarını alabilmiş aman dikkat edin sipariş vermeyin buradan hala daha sitesi açık ve sipariş alıyorlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,530
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Çöp bir yer abi ya. İtopya İncehesap var yeter bize onlar :)

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çöp bir yer abi ya. İtopya İncehesap var yeter bize onlar :)
Bilgisayar parçası vs alışverişlerimi sürekli incehesaptan yaparım ama ev için çamaşır makinesi olunca sitelerde araştırma yaptık fiyatı uygun diye İstanbul Bilişimden aldım ama İstanbul Bilişim 2018 de el değiştirmiş normalde bildiğim güvenilir bir yerdi fakat el değiştirince 2019 Kasımdan beri bu şekilde sorunlar yaşanmaya başlamış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
İsmail Ören
Bilgisayar parçası vs alışverişlerimi sürekli incehesaptan yaparım ama ev için çamaşır makinesi olunca sitelerde araştırma yaptık fiyatı uygun diye İstanbul Bilişimden aldım ama İstanbul Bilişim 2018 de el değiştirmiş normalde bildiğim güvenilir bir yerdi fakat el değiştirince 2019 Kasımdan beri bu şekilde sorunlar yaşanmaya başlamış.
Dostum herkes bagırıyor Bossbilişim den vs. bir şey almayın diye geçmiş olsun.

Top Bottom