Neler Yeni

Dikkat! Sarı Site Dolandırıcılığı

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Sarı Siteye krampon koymuştum ve az önce işletme hesabı olarak Whattsapptan bir kadın yazdı.İlk başta şüphelendim ve yazışmaya devam ettim almaya hazırım onay verceksiniz dedi ve link attı işte olay tam burda başladı.Link ten anladım sahibinden linki değildi beni dolandırmaya çalışıyordu.Kadın itiraz etti gerçek link diye bende engelledim.Bu tarz hesaplara numaralara linklere dikkat edin sizi dolandırmaya çalışabilirler!
Ekran görüntüsü 2022-12-20 171152.png
Ekran görüntüsü_20221220_171251.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Sarı Siteye krampon koymuştum ve az önce işletme hesabı olarak Whattsapptan bir kadın yazdı.İlk başta şüphelendim ve yazışmaya devam ettim almaya hazırım onay verceksiniz dedi ve link attı işte olay tam burda başladı.Link ten anladım sahibinden linki değildi beni dolandırmaya çalışıyordu.Kadın itiraz etti gerçek link diye bende engelledim.Bu tarz hesaplara numaralara linklere dikkat edin sizi dolandırmaya çalışabilirler!Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
paymentc.online
bari uzantısını doğru yapın .

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu kişiler genelde yabancı kişiler oluyor, türk değil yani. Çeviri kalitesinde konuştukları türkçeden durumu çakabilirsiniz zaten

geçmiş olsun
teşekkürler iyiki tasarımcı dayıyı izlemişim :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sarı Siteye krampon koymuştum ve az önce işletme hesabı olarak Whattsapptan bir kadın yazdı.İlk başta şüphelendim ve yazışmaya devam ettim almaya hazırım onay verceksiniz dedi ve link attı işte olay tam burda başladı.Link ten anladım sahibinden linki değildi beni dolandırmaya çalışıyordu.Kadın itiraz etti gerçek link diye bende engelledim.Bu tarz hesaplara numaralara linklere dikkat edin sizi dolandırmaya çalışabilirler!Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Banada yazmışlardı konuştuğu türkçede gariplik varsa engelleyip geçin zaten normal alıcılar "en son ne kadar olur gardaş" falan diyorlar.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
Top Bottom