Neler Yeni

Dikkat toplama iphone satılıyor “Aksesüar Dünyası”

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Konuyu açma nededin ilerde yurtdışı telefon alacak arkadaşlarım için yazıklarıma dikkat edin.

3 ay önce Kadıköy Aksesüar Dünyasından iphone 13 pro aldım 30 gün bi süresi kaldıgından e sime geçmek istedim türktelekom şubesine gittim e sim yapamıyoruz yaparsakta şebeke gelmiyor dendi bende bari satayım 12 ye fln geçerim dedim telefoncu bana telefonun toplama oldugunu kasasının renklerinin tutmadıgını sim kartında imei yazmadıgını ve kamerada boşluk olduğunu söyledi ve gercektende öyleydi renk farkı vardı yan tarafta çıkan sim aparatında imei yazmıyordu bunları neden yazıyorum gidip 10bin tl 20bin tl ucuza alıcam diye hem toplama hem yurt dışı cihaz almayın genel olarak(13 pro 13 pro max 14 pro ve 14pro maxler toplama)

Size tavsiyelerim illada alıcam diyorsanız şunları kontrol edin.
-Simkart aparatının üzerinde imei yazısına dikkat edin sistemdekiyle uyuşuyor mu
-kutuyla alınıyorsa kutudaki imei ile cihaz imeisine dikkat edin
-renke dikkat edin orjinali varsa yakınınızda veya gittiğiniz yerde toplamalar genelde mavi renklilerde daha koyu oluyor
-kamera ile arka kapağın birleşiminde boşluk var mı ona dikkat edin(kağıt ile deneyebilirsiniz)
-toplama telefonlarda(genel olarak hepsinde olmaz muhtemelen) kamera fotograf modunda titriyor çok kısık elektrik sesi gibi titriyor
-Aldınız diyelim eğer pil yüzdesi çok hızlı düşüyor ise mesela benimki 2 ayda %5 düştü(%20 %80 muhabbetine dikkat ettim edebileceğim kadar)
-toplama iphonlarda telefonun yanları çok hızlı renk atıyor kılıfla kullanmama rağmen 2 ayda garip bi renk atmıştı
-eğer illa alıcam diyorsanız yurt dışından getirtin tanıdıktan vs yada kapalı kutu alın kutudaki imei ile cihaz imeisine sim imeisine dikkat edin

Yanlış bi sözüm varsa lütfen düzeltin beni soru alabilrim süreci az çok öğrendim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Konuyu açma nededin ilerde yurtdışı telefon alacak arkadaşlarım için yazıklarıma dikkat edin.

3 ay önce Kadıköy Aksesüar Dünyasından iphone 13 pro aldım 30 gün bi süresi kaldıgından e sime geçmek istedim türktelekom şubesine gittim e sim yapamıyoruz yaparsakta şebeke gelmiyor dendi bende bari satayım 12 ye fln geçerim dedim telefoncu bana telefonun toplama oldugunu kasasının renklerinin tutmadıgını sim kartında imei yazmadıgını ve kamerada boşluk olduğunu söyledi ve gercektende öyleydi renk farkı vardı yan tarafta çıkan sim aparatında imei yazmıyordu bunları neden yazıyorum gidip 10bin tl 20bin tl ucuza alıcam diye hem toplama hem yurt dışı cihaz almayın genel olarak(13 pro 13 pro max 14 pro ve 14pro maxler toplama)

-Simkart aparatının üzerinde imei yazısına dikkat edin sistemdekiyle uyuşuyor mu
-renke dikkat edin orjinali varsa yakınınızda veya gittiğiniz yerde toplamalar genelde mavi renklilerde daha koyu oluyor
-kamera ile arka kapağın birleşiminde boşluk var mı ona dikkat edin(kağıt ile deneyebilirsiniz)
-toplama telefonlarda(genel olarak hepsinde olmaz muhtemelen) kamera fotograf modunda titriyor çok kısık elektrik sesi gibi titriyor
-Aldınız diyelim eğer pil yüzdesi çok hızlı düşüyor ise mesela benimki 2 ayda %5 düştü(%20 %80 muhabbetine dikkat ettim edebileceğim kadar)
-toplama iphonlarda telefonun yanları çok hızlı renk atıyor kılıfla kullanmama rağmen 2 ayda garip bi renk atmıştı
-eğer illa alıcam diyorsanız yurt dışından getirtin tanıdıktan vs yada kapalı kutu alın kutudaki imei ile cihaz imeisine sim imeisine dikkat edin

Yanlış bi sözüm varsa lütfen düzeltin beni soru alabilrim süreci az çok öğrendim.
gayet açık ben seneye kurbanda Almanya'da ki akrabalara 16 pro getirtmeyi düşünüyorum mesela en garantisi bu dolandırıcılar yurt dışı cihazlara da el attılar maşallah orijinal parçayı çalıp sahte takıyorlar

eneskaya6

80+ Silver
taanımadığınız insanlardan kesinlikle almayın. sıfır kutunun etiketlerini hiç ellememiş gibi acıp telefonu alıp parcalarını yan sanayi ile değiştiriyorlar sonra sıfırmış gibi ekipmanlarla geri paketliyolar. 5 yıllık telefoncum var allah razı olsun adama nokta hata olsa iade alır özür diler

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kadıköyde dolandırılıp sultanbeylide anlıyoruz ya ben ona şaşırıyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Dediğin gibi piyasada 13 Pro ve 14 Pro serilerinin %99'u toplama. 2 Ay önce kendime cihaz ararken 14 Pro'da soruyordum, her telefoncu var ama gelen cihazların hepsi yenilenmiş diyordu.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

30kya yurtdisi alip tasarruf etmektense ayni fiyata iphone kalitesinde S23 almak daha mantikli ama millet iste herkes iphone istiyor gosteris icin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,416
Üyeler
164,140
Son üye
HovardaEmir
Top Bottom