Neler Yeni

Diksiyon Akıcı konuşma

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Ziya Kılıç
Merhaba 3. Sınıf üniversite öğrencisiyim diksiyonum biraz kötü sizce neler yapsam akıcı konuşabilirim. Kelime yutma sorunlarım , hızlı konuşmam var, heyecan yapıyorum, nefes kontrolüm yok. Bunu kendi başıma nasıl çözebilirim sizce

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes k
Bendede aynı problem. Tavsiyeler için rez aldım

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Doğukan Barut
Merhaba 3. Sınıf üniversite öğrencisiyim diksiyonum biraz kötü sizce neler yapsam akıcı konuşabilirim. Kelime yutma sorunlarım , hızlı konuşmam var, heyecan yapıyorum, nefes kontrolüm yok. Bunu kendi başıma nasıl çözebilirim sizce

Epsilon Yayınevi Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı - Dale Carnegie​

kitabı oku bana çok dua edeceksin ekmeğini çok yedim hala da yiyiroum :)) diksiyonunu ekstradan geliştirmek istersen de, bol bol sesli bir şekilde amacın kitabı bitirmek olmasın ,kitap oku yavaş nazik anlaşılır okumaya bak sonrasında düzelme olursa devam et diksiyon dersleri ile kapatırsın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.sınıf derken ilkokul 3 mü
3. sınıf üniversite diyor ilkokul 3 mü diyorsun kardeşim kör müsün da

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
hedef gösteriliyorum
Ben diksiyon ve hitabet dersi aldım, bu çok yardımcı oldu. Arada aynaya karşı gözlerine bakarak günlük konuşmalar yap. Bu sayede dudak ve çene hareketlerini, nefesini kontrol edebilirsin. Bunu yaparken kelimeleri net ve belirgin şekilde söylediğini fark edeceksin. Ayrıca ben yalnızken herhangi bir şey okurken (ister bir kitap ister telefonda gördüğüm bir yazı olsun), hep dışımdan okuyorum. Bunların hepsi bana çok fayda sağladı.

elemin

80+ Bronze
diksiyon akademi vardı ücretli ama işini bilen kişilerden eğitim alıyorsun birçok kaynak da sunuyorlar bu konuya kafayı çok taktıysan bilen birilerinden eğitim alman daha iyi olur maddi sorunun yoksa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,072
Üyeler
170,805
Son üye
Görkem28
Top Bottom