Neler Yeni

Diksiyonumu geliştiremiyorum

KlausM

80+ Silver
Çok zor durumlar yaşadın mı hiç ?
açıkca söylemek gerekirse kızlar erkeklerin konuşmalarına sohbetlerine çok bakar bu bir sonraki sohbetin açısını belirler bir kızla konuşamıyorsan zaten işin zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mert Karataş
Hovam
Çok zor durumlar yaşadın mı hiç

Çok zor durumlar yaşadın mı hiç ?
Hocam konuyu hortlatiyorum ama ben şu an mastürbasyon bağımlısıyım yaşım 15 gerçekten çoğu şeyi unutuyorum dediğin gibi bir şeyde odaklanamiyorum ders çalışsam bile anlamıyorum bazen kekeme oluyo yani konuşamıyorum düzgünce yazmada problem olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,049
İsim
Burak Karadağ
Hovam

Hocam konuyu hortlatiyorum ama ben şu an mastürbasyon bağımlısıyım yaşım 15 gerçekten çoğu şeyi unutuyorum dediğin gibi bir şeyde odaklanamiyorum ders çalışsam bile anlamıyorum bazen kekeme oluyo yani konuşamıyorum düzgünce yazmada problem olmuyor.
Bende de aynı durum vardı. Bağımlı değilde sıklıkla bir isteklenme oluyordur. Öyle hemen direk kendini bağımlı teşhisi koyman yanlış. Sana tavaiyem bol bol kitap okuman (sesli oku), kendinle konuş, sürekli arkadaşların veya ailen ile sohbet et, göz teması kur gözünü kaçırma. Mast.... 'nu bırak. Elinden geldiğince ağzın çalışsın dinlerken sürekli kulaktan öte aklın ile dinle ki cümleyi anlayabilesin. Hepimiz için geçerli. Yani uzun lafın kısası kendini sosyal ortamlara at sürekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,935
Üyeler
162,582
Son üye
kravatt
Top Bottom