Dil Sınıfı Olan Liseleri nereden öğrenebilirim?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Bursa'da oturuyorum ve 10. sınıfın ilk döneminin sonunda alan seçimini dil olarak yaptım. Bugün bana okulda dil bölümü açılmadığını söylediler. 11. sınıfta dile başlamak için okul değiştirmem gerekiyor. Dil bölümü olan liseleri nereden görebilirim? İnternette aratınca bir şey çıkmıyor, çıkan şeyler de güncel değil.

anadolu liselerinin müdürlerini ara.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da, direkt sosyal bilimler lisesine git.

Hangi ilçe

Özel okullarda oluyor genellikle

Çok fazla okul var, kimseyi de tanımıyorum. Nasıl ulaşabilirim? Direkt MEB'i arasam bilgi verirler mi?
Bence, öncelikle ismini duyduğun okullara bak. ya da, şuanki okulundan müdürüne danış, hangi okulu önerirler bir sor bence. Müdür yardımcısına sormuştum ben, çok yardımcı olmuştu.

Bence, öncelikle ismini duyduğun okullara bak. ya da, şuanki okulundan müdürüne danış, hangi okulu önerirler bir sor bence. Müdür yardımcısına sormuştum ben, çok yardımcı olmuştu.
Duyduğum hiçbir okul yok. Sadece Sosyal Bilimler Lisesi'ni duymuştum, 11. sınıfta oraya geçebiliyor muyum ki? Bizim müdürümüz çok ilgisiz ve bilgisiz ama yine de bir danışacağım.

Hangi ilçe

Özel okullarda oluyor genellikle
İlçe olarak fark etmiyor diye biliyorum. Özel okul gibi bir imkanım yok maalesef.

Duyduğum hiçbir okul yok. Sadece Sosyal Bilimler Lisesi'ni duymuştum, 11. sınıfta oraya geçebiliyor muyum ki? Bizim müdürümüz çok ilgisiz ve bilgisiz ama yine de bir danışacağım.
Tanıdığın bir hocada olur, sadece senle samimi birisi olsun.
Sosyal bilimler lisesi, direkt ingilizce üzerine bir okul neredeyse. geçebilirsin heralde. ama belki hazırlık sınavına sokarlar, onu bilemiyorum.

İlçe olarak fark etmiyor diye biliyorum. Özel okul gibi bir imkanım yok maalesef.
İlçe söylersen eğer .bulunduğum ilçedeysen yardım ederim o yüzden sordum.

Tanıdığın bir hocada olur, sadece senle samimi birisi olsun.
Sosyal bilimler lisesi, direkt ingilizce üzerine bir okul neredeyse. geçebilirsin heralde. ama belki hazırlık sınavına sokarlar, onu bilemiyorum.
Şimdi Sosyal Bilimler Lisesi'nin bilgi kağıdını okudum internette. Dil sınıfları yokmuş, dil isteyen öğrenciler için yetiştirme kursları oluyormuş. Normalde tüm dersler ortakmış.

İlçe söylersen eğer .bulunduğum ilçedeysen yardım ederim o yüzden sordum.
Osmangazi'deyim.

Şimdi Sosyal Bilimler Lisesi'nin bilgi kağıdını okudum internette. Dil sınıfları yokmuş, dil isteyen öğrenciler için yetiştirme kursları oluyormuş. Normalde tüm dersler ortakmış.

Osmangazi'deyim.
Direkt Dil değil mi tamamen ya sosyal bilimler liseleri? derslerde dil ağırlıklı yani.

Bursa'da oturuyorum ve 10. sınıfın ilk döneminin sonunda alan seçimini dil olarak yaptım. Bugün bana okulda dil bölümü açılmadığını söylediler. 11. sınıfta dile başlamak için okul değiştirmem gerekiyor. Dil bölümü olan liseleri nereden görebilirim? İnternette aratınca bir şey çıkmıyor, çıkan şeyler de güncel değil.
Çevrendeki liselerin müdürlerini/müdür yardımcılarını arayıp öğrenebilirsin.

Direkt Dil değil mi tamamen ya sosyal bilimler liseleri? derslerde dil ağırlıklı yani.

Biraz aşağıda dil ile ilgili bir bölüm var, orayı okuyun.

Çevrendeki liselerin müdürlerini/müdür yardımcılarını arayıp öğrenebilirsin.
Numaralarını nereden bulabilirim?

Aklındaki okulda olan bi arkadasın varsa bilgi al "knk sizin okulda dil sınıfı var mı" diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,512
Üyeler
189,097
Son üye
Saluda
Geri