Neler Yeni

dil ucundaki yara

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
kabus gördüğümü hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet ilk defa oluyor sanırım ondan bu kadar uzun sürüyor geçmesi
Valla ben de ne zaman uçuk çıksa ya bir şeyden korkmuş oluyorum hani şaka olur ya , ya da kabus gördükten sonra çıkıyor.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Valla ben de ne zaman uçuk çıksa ya bir şeyden korkmuş oluyorum hani şaka olur ya , ya da kabus gördükten sonra çıkıyor.
yara arkadaşın attığı linkteki gibi yani şu https://www.medicalpark.com.tr/dil-yarasi/hg-2215 artık uçuk mudur farklı bir şey midir bilmiyorum

Yazının aşağılarına in tedavi yöntemleri yazıyor işe yarayabilir
tuzlu gargarayı denedimde pek işe yaramadı

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
yara arkadaşın attığı linkteki gibi yani şu https://www.medicalpark.com.tr/dil-yarasi/hg-2215 artık uçuk mudur farklı bir şey midir bilmiyorum

tuzlu gargarayı denedimde pek işe yaramadı
He bu mu bende dolu var bunlardan her hafta oluyor alışıyorsun acısına zamanla . Aynısından damağımda çok var genellikle okul zamanı oluyordu bana stress yapabilir bence ama neden olduğunu anlamadım bir sabah kalkarsın yok.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
He bu mu bende dolu var bunlardan her hafta oluyor alışıyorsun acısına zamanla . Aynısından damağımda çok var genellikle okul zamanı oluyordu bana stress yapabilir bence ama neden olduğunu anlamadım bir sabah kalkarsın yok.
umarım yarın sabah aynısı olur bir anda yok olur.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kanka hakiki pekmez varsa birebir aynı yaradan defalarca çıktı ve kesin çözüm pekmez. Biraz pekmez içip yutmadan ağzında beklet 5dk bi kaç kere tekrarlarsan geçireceğine eminim

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
kanka hakiki pekmez varsa birebir aynı yaradan defalarca çıktı ve kesin çözüm pekmez. Biraz pekmez içip yutmadan ağzında beklet 5dk bi kaç kere tekrarlarsan geçireceğine eminim
ciddi misin?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ciddiyim ama pekmezin orjinalini bulmalısın. Yaşadığım yer biraz köy havasını andırıyor komşulardan satın aldık. Yani pekmezin iyisini bulursan geçireceğine eminim

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Ciddiyim ama pekmezin orjinalini bulmalısın. Yaşadığım yer biraz köy havasını andırıyor komşulardan satın aldık. Yani pekmezin iyisini bulursan geçireceğine eminim
bilemiyorum

Top Bottom