Din dersinden muaf kalmak

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
165
Müdür yardımcıları, "ailen dilekçe yazsın getir" diyor. Din öğretmenim ise "bu zorunlu ders muaf kalamazsın sadece seçmeli derslerde var o" diyor. Hangisi doğru ve yarın dilekçeyi götürsem hemen muaf kalır mıyım, cuma günü sınavım var da...

Uygunsuz davranış
Müdür yardımcıları, "ailen dilekçe yazsın getir" diyor. Din öğretmenim ise "bu zorunlu ders muaf kalamazsın sadece seçmeli derslerde var o" diyor. Hangisi doğru ve yarın dilekçeyi götürsem hemen muaf kalır mıyım, cuma günü sınavım var da...
olm muaf olunca nolcak mal mısın

muaf olunca ne oluyor zaten kolay ders puanı cebe indirmek ortalamaya katkı sağlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
olm muaf olunca nolcak mal mısın
2 aydır din dersi görmüyorum. Müslümanda değilim zaten. Din dersinden muaf kalırsam, toplam 18 dersim var herkes 18 dersin ortalamasını alırken ben 17 dersin ortalamasını alacağım. Boş yere ortalamam düşmeyecek yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muaf olunca ne oluyor zaten kolay ders puanı cebe indirmek ortalamaya katkı sağlar
hocamız 2 aydır ders işlemiyor, daha sınav konularını bile atmadı. Net bir şekilde ortalamam düşeceğine eminim =)

YKS'de 10 tane felsefe sorusu çözmek sorun yaratmaz diyorsan dilekçeyle çok rahat muaf olabilirsin.

Kanki deistim anlarsın ya 😜
Ne alaka dostum? Adam hava falan attı da biz mi görmüyoruz?

2 aydır din dersi görmüyorum. Müslümanda değilim zaten. Din dersinden muaf kalırsam, toplam 18 dersim var herkes 18 dersin ortalamasını alırken ben 17 dersin ortalamasını alacağım. Boş yere ortalamam düşmeyecek yani

hocamız 2 aydır ders işlemiyor, daha sınav konularını bile atmadı. Net bir şekilde ortalamam düşeceğine eminim =)
farklı bir dine mi inanıyorsunuz yoksa sadece sen mi

Kanki deistim anlarsın ya 😜
Bak mesela ben kaba konuşmuyorum, kendimi üstün görmüyorum, bir şey dediğim, yaptığım yok. Yani neden ki deist de değilim. Ki din görüşlerimizin farklı olması neden senin için bir sorun yaratıyor. Kendi dininle ilgilenmeni tavsiye ederim, iyi forumlar dilerim

YKS'de 10 tane felsefe sorusu çözmek sorun yaratmaz diyorsan dilekçeyle çok rahat muaf olabilirsin.

Ne alaka dostum? Adam hava falan attı da biz mi görmüyoruz?
ya o birazcık korkutuyor beni, ailemde o yönden biraz karşı.

farklı bir dine mi inanıyorsunuz yoksa sadece sen mi
inançsızım

• Hahaha
ya o birazcık korkutuyor beni, ailemde o yönden biraz karşı.
Hocam ben fen lisesinde olduğumdan din kültürü sınavının cevapları veriliyordu. Senin okulun ne veya cevap anahtarı verirler mi bilmiyorum fakat bazen TYT deneme sınavını bitirip canım sıkılınca +5 felsefe sorusuna sadece göz gezdiriyorum ve şu kanıya vardım. Felsefe hakkında sorular için yeterli bilgim var sorular yapılıyor evet ama yani cidden o basit din sorularının yanında boşa eziyet.

Hocam ben fen lisesinde olduğumdan din kültürü sınavının cevapları veriliyordu. Senin okulun ne veya cevap anahtarı verirler mi bilmiyorum fakat bazen TYT deneme sınavını bitirip canım sıkılınca +5 felsefe sorusuna sadece göz gezdiriyorum ve şu kanıya vardım. Felsefe hakkında sorular için yeterli bilgim var sorular yapılıyor evet ama yani cidden o basit din sorularının yanında boşa eziyet.
Meslek lisesinde okuyorum, şu ana kadar tüm derslerde tüm hocalar yardımcı oldular bize sağolsunlar. Fakat din sınavına 1 gün kalmasına rağmen bırak soruları, konuları bile alamadık. Ders işlemiyor

Zorunlu derslerden muaf olamazsın.

• Beğen
Geri