Din dersinden muaf kalmak

11. sınıfım seneye staj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müdür yardımcısı "ailen dilekçe yazsın, öyle muaf kalırsın" diyor. Din öğretmenlerim ise "zorunlu ders kalamazsın diyor"

Benim bildiğim de zorunlu derslerden muaf olunamadığı. Sen müdürün yanına git, genelde müdür yardımcıları bir şeyden haberi olmayan tiplerdir. Ama bence saçma olur. O zaman millet her dilekçeyle zorunlu derslerden muaf olabilir.

Benim bildiğim de zorunlu derslerden muaf olunamadığı. Sen müdürün yanına git, genelde müdür yardımcıları bir şeyden haberi olmayan tiplerdir. Ama bence saçma olur. O zaman millet her dilekçeyle zorunlu derslerden muaf olabilir.
olamaz hocam zaten, din dersinden muaf olmanin tek yolu din hanesinin hristiyan vs olmasi ( din hanesinin boş olmasi da sayilabilir bilmiyorum)

Ama din dersin göreceli bir ders, farklı düşüncelere yönelebilecek bir konu. O yüzden din dersinden muaf kalmak olabilir

Adam ne demiş knk sanane milletin dininden

Bence müdür yardımcısının dediğini yap
En kötü yarın bi gidip müdür ile konuşacağım. Ailem yks de din soruları için biraz tedirgin oluyor, onun dışında onlarda karşı değil bu duruma

olamaz hocam zaten, din dersinden muaf olmanin tek yolu din hanesinin hristiyan vs olmasi ( din hanesinin boş olmasi da sayilabilir bilmiyorum)
din hanesi olayı kalkmadı mı yeni kimlikte

Ama din dersin göreceli bir ders, farklı düşüncelere yönelebilecek bir konu. O yüzden din dersinden muaf kalmak olabilir

En kötü yarın bi gidip müdür ile konuşacağım. Ailem yks de din soruları için biraz tedirgin oluyor, onun dışında onlarda karşı değil bu duruma

din hanesi olayı kalkmadı mı yeni kimlikte
meb kitabına bir tur bakıp sınava gir çok da zor bir ders değil zaten uğraşma dilekçe falan

muduru dinle

din dersinde muaf olacaksan yksda ekstra felsefe cozeceksin ona gore

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42